banner333

banner309

Yılmazer yeniden Başkan

Belediye binası toplantı salonunda gerçekleşen ve Divan Başkanlığını Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay'ın yaptığı kongrede, Nizamettin Yılmazer yeniden başkan oldu.

Spor 26.08.2017, 11:18 26.08.2017, 18:26
Yılmazer yeniden Başkan
banner400

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligdeki temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği'nin Olağanüstü Kongresi yapıldı.

Belediye binası toplantı salonunda gerçekleşen ve Divan Başkanlığını Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay'ın yaptığı kongrede, Nizamettin Yılmazer yeniden başkan oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre, Yönetim ve Denetim Kurulu raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ve Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği'nin ilimizin önemli marka değerlerinden biri olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirten Divan Başkanı İsmail Akçay; "Temsilcimizin gerek sporcuları gerekse ilimizde çok önemli işler başardılar. Bir bayan takımının hiç bir dedikoduya mahal vermeden kendini kabul ettirmesi çok önemli. Tabi burada yönetim kurullarında görev yapan arkadaşların da payı çok büyük. Bugüne kadar gerek başkan gerekse yönetici olarak görev yapan herkese teşekkür ederken, yeni seçilecek arkadaşlara yürekten başarılar diliyorum" dedi.

1 sezonun ardından kurucusu olduğu kulübe yeniden Başkan olan Nizamettin Yılmazer ise yaptığı konuşmaya görevi devraldığı Fikret Orak'a teşekkür ederek başladı. Orak'ın kurulduğu günden itibaren çıtasını her sezon biraz daha yükselten takımımızın Süper Lige çıkması için önemli fedakarlık yaptığını, kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

Yeni yönetimle yeni sezon için tek hedeflerinin olduğunu ifade eden Yılmazer; "Bu takımı kurduğumuz ilk günden itibaren tek bir hayalimiz var. Dünya devleri Vakıfbank'ı, Eczacıbaşı'nı, Fenerbahçe'yi ilimize getirmek. Geçtiğimiz sezon çok yaklaştık ama kısmet olmadı. Bu sezon yarım kalan hedefimizi tamamlayacağız. Başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın destekleriyle zirveye oynayacak takım kurma çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızı benimseyen, sahiplenen çok değerli Gümüşhane halkına gurur duyacakları bir takım izlettireceğiz" şeklinde konuştu.

Kongrenin kapanış konuşmasında söz alan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen; "Bize büyük heyecan yaşatan temsilcimize verdiğimiz destek dün olduğu gibi yarında devam edecek. Belediyemiz sadece bayan voleybol takımımıza değil, tüm takımlarımıza önemli destekler sağlıyor. Her zaman söylediğim gibi Gümüşhane insanı her şeyin en iyisini hak ediyor. Bugün kongrede seçilen yönetim başkan ve yönetim kurulu, en iyi takımı oluşturarak temsilcimizi bir üst lige taşıyacağına inanıyorum. Su süreçte belediye olarak bu özverili arkadaşlarımızın yanında olacağız. Kongrenin ilimize ve spor camiamıza hayırlara vesile olmasını diler, yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yaparak kendi içinde görev bölümü yapacak Yönetim ve Denetleme Kurullarında şu isimler bulunuyor;

YÖNETİM KURULU ASİL: Nizamettin Yılmazer, Sezai Köprülü, Nurettin Araz, Nuray Aslan, Kıymet Koyun, Mehmet Parmaksız, Oktay Meral, Selami Üçüncüoğlu, İsa Şanlıtürk, Şahin Yücel, Umut Öztürk ve Faruk Demir.

YÖNETİM KURULU YEDEK: Yusuf Oral, Alptekin Giresunlu, Numan Kara, Oğuzhan Öztürk, Mehmet Okan Daldaban, Şevki Zafer Kumaş, Yüksel Demir, Yunus Emre Canlı, Hasan Sağlam, Ömer Ergin, Özkan Bektaş ve Cemil Atay.

DENETLEME KURULU ASİL: Arife Eleman, Baddal Bayar ve Halil İbrahim Yavuz.

DENETLEME KURULU YEDEK: Fatih Çağlar, Murat Şanlıtürk ve Abdurrahim Merdan.

Belediye binası toplantı salonunda gerçekleşen kongreye; Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Muhtar Derneği Başkanı Gürbüz Demir, Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, kongre üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39