banner333

banner309

TS Futbol Okulu ile 15 Şubatspor el ele

Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, Türk futbolu ve Trabzonspor’a yetenekli futbolcular kazandırmak için önümüzdeki süreçte Gümüşhane 15 Şubatspor ile birlikte ortak hareket etme kararı aldı.

Spor 08.01.2019, 11:31 14.01.2019, 08:36
TS Futbol Okulu ile 15 Şubatspor el ele
banner400

Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, Türk futbolu ve Trabzonspor’a yetenekli futbolcular kazandırmak için önümüzdeki süreçte Gümüşhane 15 Şubatspor ile birlikte ortak hareket etme kararı aldı.

Üç yıldır yaklaşık 50 kişilik 7-15 yaş arası sporcularla Gümüşhane’de faaliyetlerini sürdüren Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, ilimizde özellikle küçük yaş guruplarına yaptığı yatırımlarla önemli bir aşama kaydeden ilimizin en köklü kulübü olan 15 Şubatspor ile birlikte antrenman, sporcu alışverişi, sosyal aktivedeler v.b gibi konularda koordineli çalışacak.

İlimizin genç antrenörlerinden Fethi Dabağ’ın göreve gelmesiyle adeta bir futbolcu fabrikası gibi faaliyet gösteren Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, futbol okulundan ziyade bir eğitim yuvası gibi birçok konuda oyuncular olumlu anlamda gelişim gösteriyorlar.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu Antrenörü Fethi Dabağ, “ 3 yıl önce açtığımız futbol okulumuzda 50’ye yakın bir oyuncu gurubuyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte bu sayının daha da artacağına inanıyorum. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu olarak bünyemizde yetişen yetenekli sporcuları öncelikli olarak Trabzonspor forması altında buluşturmayı hedefliyor ve arzu ediyoruz. Bunun yanında ilimiz futboluna da katkı yapmayı da ihmal etmeyeceğiz. Bu doğrultuda Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu olarak Gümüşhane’mizin futbol tarihinin en köklü kulübü olan, şuan da ise minik yaş guruplarıyla yaptığı planlı ve başarılı çalışmalarıyla önemli bir yapıya bürünen 15 Şubatspor ile birlikte ortak hareket etme kararı aldık. 15 Şubatspor kulübü ile beraber bizde kendi bilgi ve birikimimizi bir araya getirerek bundan sonraki süreçte birlikte hareket edip, tek bir çatı altında ilimiz futboluna, bölgemiz futboluna ve ülkemiz futboluna yetenekli sporcular yetiştirmeye çalışacağız.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45