banner333

banner309

Torul Gençlik'te bazı oyuncular takımdan gönderilecek

Gümüşhane Torul Gençlik hafta içinde bazı oyuncuları takımdan göndermeyi planlıyor.

Spor 11.12.2016, 21:20 21.12.2016, 21:21
Torul Gençlik'te bazı oyuncular takımdan gönderilecek
banner400

 Türkiye Voleybol Erkekler 1.lig, B grubunun namağlup lideri Gümüşhane Torul Gençlik’in yeni antrenörü Mehmet Şahin, hafta içinde bazı oyuncuları takımdan göndereceklerini söyledi.

Bugün sahasında oynadığı ve 3-0 galip ayrıldığı 68 Aksaray Belediyesi karşısında oynanan oyundan memnun olmadığını ifade eden Şahin, “Normal şartlarda hafta içi hazırlanırken grubun zayıf takımlarından olduğunun bilincinde olarak çalıştık. Zaten hazırlık olarak buraya gelirken maça özel olarak hazırlanmadan geldiğimiz den dolayı 3. sette setler başa baş giderken tecrübemizi ortaya koyduk ve seti 3-0 seti de 3-0 olarak kazandık” dedi.

“Hedefimiz namağlup şekilde bir üst lige çıkmak”

Daha önce de Gümüşhane Torul Gençlik’te görev aldığını, yöre halkını ve yöreyi çok sevdiğini kaydeden Şahin, “unun için tekrar bu göreve evet demiş durumdayım. Allah’ın izniyle sezonunun sonunda takımımızı namağlup şekilde bir üst lige çıkarmayı hedefliyorum” diye konuştu.

“Arkadaşlarımızın bazıları bizden ayrılmak zorunda kalacak”

Oyuncuların durumuyla ilgili bir soruyu da cevaplandıran Şahin, “Şuan da kadromuzda fazla oyuncumuz var. Bugün oyuna müdahale etmememin sebebi buydu. Oyuncuların kendini bana göstermesi gereken bir maçta sahadan kaçması veya zayıf rakibe karşı bile bu kadar sayıyla oynaması demek, benim bu arkadaşlarla işimin olmadığını gösterir. Bunu da bu hafta içinde herkes görecek. Arkadaşlarımızın bazıları bizden ayrılmak zorunda kalacak. Çünkü biz buranın parasını kullanıyoruz, kullanılan parayı ben de dahil hepimiz son kuruşuna kadar hak ederek bu işi yapmak zorundayız. Herkesin aldığı parayı son kuruşuna kadar hak etmesi gerek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09