banner333

banner309

Torul Belediyespor’dan, Centilmenlik Örneği

Gümüşhane 1 amatör kümede hafta sonu oynanan Söğütlü Hilalspor- Torul Belediyespor müsabakasında yeşil sahalarda ender görülen bir centilmenlik örneği yaşandı.

Spor 01.02.2018, 00:22
Torul Belediyespor’dan, Centilmenlik Örneği
banner400

Cumartesi günü Kelkit’te oynanan erteleme maçında Söğütlü Hilalspor ve Torul Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi Söğütlü Hilalspor oyuncusu rakibine yaptığı sert faul sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı 0-0 tamamlanıp soyunma odasına giden Söğütlü Hilalspor’lu bir başka oyuncu da açıklanmayan bir sebepten ötürü soyunma odasını terk edip gitti. Yedek oyuncusu bulunmayan Söğütlü Hilalspor ikinci yarıya 9 kişi çıkmak durumunda kaldı.

Oyuncusunu Çıkardı

Durumu gören Torul Belediyespor teknik direktörü Onur Şahin’de sahalarımızda az rastlanan bir fair-play davranışına imza atarak, kendi takımından bir oyuncuyu dışarı alıp ikinci yarıya bir kişi eksik başladı. Böylece ikinci yarı; biri kırmızı kart, biri de terk edip giden oyuncu nedeniyle Söğütlü Hilalspor 9, Hocasının kendi tasarrufu sonucu Torul Belediyespor’da 10 kişi halinde sahada yer aldı.

Torul 3-1 Kazandı

Mücadele sonunda konuk takım Torul Belediyespor karşılaşmayı; Hakan Boşnak, Turgut Zengin ve Sabri’nin golleriyle 3-1 kazandı. Erteleme karşılaşması ile birlikte tamamlanan ilk devre sonunda 7 takımın mücadele ettiği Gümüşhane 1 Amatörde, Torul Belediyespor ligin ilk yarısını 15 puanla lider tamamladı.

BAL Ligi İçin Gün Sayıyoruz”

Yaşananları Gümüşkoza’ya anlatan Torul Belediyespor Başkanı Haydar Zengin, takımının BAL ligi için gün saydığını ifade ederek, “Sadece güçlü bir ekip olarak değil, aynı zamanda spor ahlakını da ön planda tutan bir ekibimiz var. Duyarlı ve örnek davranışı dolayısıyla hocamızı ve oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Torul Belediyespor ailesine debu yakışırdı. Birlik ve beraberlik içerisinde sezon sonunda adımızı BAL ligine yazdıracağımıza inanıyorum” dedi.


Destek Olunsun Yeter”

Zengin, Gümüşhane 1’nci Amatör Liginde ikinci devrenin 17 Şubat 2018 tarihinde başlayacağını dile getirerek, “Bu gençlerin hem ekonomik hem de motivasyon anlamında biraz desteğe ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.haberkelkit.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:34
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:10
Yatsı 20:35