banner333

banner309

Şampiyonluk Sarmış “4-1” Yanımı

İstanbul Gümüşhanespor Yahya Kemal Stadı'nda Çeliktepe Ümitspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip zorlu mücadelenin sonunda sahadan 4-1 galibiyetle ayrılırken liderlik koltuğuna da oturdu.

Spor 25.03.2018, 22:46 25.03.2018, 22:51
Şampiyonluk Sarmış “4-1” Yanımı
banner400


İstanbul 2. amatör Lig 5. grupta Müsabakayı Gökalp Kurt, Savaş Çelik, Kerim Karayel hakem üçlüsü yönetti.
2. Amatör Lig 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren iki Kağıthane temsilcisi İstanbul Gümüşhanespor ile Çeliktepe Ümitspor 24 Mart cumartesi günü Yahya Kemal Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu 90 dakikanın sonunda sahadan mutlu ayrılan taraf 4-1'lik galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran İstanbul Gümüşhanespor oldu.

Karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Ancak 10. dakika da sol kanattan gelişen İstanbul Gümüşhanespor atağında ceza alanı içine gönderilen topa Çeliktepe Ümitspor'dan Cihan Özkardeş ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderince oyunda denge bozuldu. 1-0 

Bu golden kısa bir süre sonra Esad Zengin farkı ikiye çıkaran gole imza atarken İstanbul Gümüşhane Spor'uda rahatlattı. 2-0

İlk yarının uzatma dakikalarında İstanbul Gümüşhane spor kalecisi Uğur Ahlat üst üste gördüğü sarı kartlarla oyundan ihraç edilince ikinci yarıya İstanbul Gümüşhane 10 kişi ile başlamak zorunda kaldı.

İkinci yarıya Çeliktepe Ümitspor hızlı başladı. İstanbul Gümüşhanespor kalesinde pozisyonlar yakalamaya başlayan Çeliktepe Ümit aradığı golü 51. dakika da penaltıdan buldu. İstanbul Gümüşhanespor ceza alanı içine atılan uzun topta Anıl Vurkan Yılmaz'a yapılan harekette karşılaşmanın hakemi Gökalp Kurt tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına Davut Gecü geçti. Davut topla kaleciyi ayrı köşelere gönderirken farkı 1'e indirdi. 2-1

Çeliktepe Ümit gol silahını kaybetti.
Çeliktepe Ümit Spor Davut Gecü'nün penaltı golünden sonra baskısını iyice arttırdı sağlı sollu ataklarla İstanbul Gümüşhanespor kalesini zorladığı dakikalarda Ümitspor'un gol yollarında etkili ismi Hasan Kesici hakemin düdüğünden sonra topa vurduğu için ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edilince 54. dakikadan sonra Çeliktepe Ümit Spor'da sahada 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı.  

Sahada oyuncu sayısındaki denge ile birlikte İstanbul Gümüşhanespor skor ve moral üstünlüğünü ile oyunda dengeyi sağlamayı başardı. 

Ahmet Furkan Karakeser'den büyük hata.
Çeliktepe Ümit Spor santrafor Hasan Kesici'nin oyundan ihraç edilmesinden sonra orta sahada kalabalıklaşarak Gümüşhane'nin oyun düzenini bozmaya ve geriden uzun toplarla çıkmaya zorladı. Bu topları da geride tecrübeli oyuncusu Davut Gecü ile kontrol ederek ileride etkili pozisyonlar yaratmayı planlıyordu. Ancak 68. dakika da Arif'in neredeyse yarı sahanın ilk metrelerinden ceza alanı içine gönderdiği şişirme topu kaleci Ahmet kontrol ederken elinden kaçırınca top İstanbul Gümüşhanespor'un 3. golü olarak ağlarla buluştu. Bu gol ev sahibi ekibi sevindirirken Çeliktepe Ümitspor için adeta yıkım oldu. 

İstanbul Gümüşhanespor 9 kişi kaldı.
Karşılıklı görülen kırmızı kartlarla her iki takımda sahada 10'ar kişi ile mücadele ederken, sol kanattan gelişen Çeliktepe Ümitspor atağında Görkem Demirel'in rakibine yaptığı hareketi tehlikeli hareket olarak değerlendiren Gökalp Kurt yeniden sarı kartına müracaat edince İstanbul Gümüşhane Sporlu oyuncu ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu ihraç sonrasında İstanbul Gümüşhanespor karşılaşmayı 9 kişi ile tamamlamak zorunda kaldı.

Perdeyi ilk yarıda olduğu gibi Esad kapattı.
İlk yarıda takımının 2. golüne imza atan Esad Zengin karşılaşmanın uzatma dakikalarında kendisinin 2. takımının 4. golüne imza atarken aynı zamanda maçında skorunu tayin etti. Bu golle İstanbul Gümüşhanespor, Çeliktepe Ümitspor karşısında sahadan 4-1'lik galibiyet ve 3 puanla ayrıldı. Galibiyet sonrasında puanını 22'ye çıkartan İstanbul Gümüşhane Spor, 21 puanda kalan Çeliktepe Ümit Spor'dan liderlik koltuğunu da devralmış oldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46