banner333

banner309

Ramada otelden Gümüş Kızlara moral yemeği

Geçtiğimiz hafta faaliyetine başlayan Ramada Otel, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Numune takımıyla karşılaşacak olan Bayanlar Voleybol 1.lig temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği ekibine moral yemeği verdi.

Spor 08.10.2017, 00:30
Ramada otelden Gümüş Kızlara moral yemeği
banner400

Gümüşhane’nin 5 yıldızlı tek oteli olan Ramada oteli sahibi işadamı Zekai Araz’ın davetiyle gerçekleşen yemeğe Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve kulüp yönetim kurulu üyesi Sezai Köprülü, kulüp yönetim kurulu üyesi Nurettin Araz, antrenör Coşkun Karadeniz ve oyuncular katıldı.

Oyuncuların zorlu Numune karşılaması öncesi moral bulduğu yemeğin ardından kuküp başkanı Nizamettin Yılmazer, yaptığı konuşmada takımı ağırlama nezaketi ve inceliği gösteren Zekai Araz’a ve şahsında Gümüşhane Ramada ailesine teşekkür etti.

Başarılı çalışmaları ve yatırımlarıyla Gümüşhane’de bir çok insana istihdam olanağı sağlayan ve böylesine güzel bir oteli Gümüşhane’ye kazandıran Zekai Araz’a teşekkür eden Yılmazer, “Zorlu Numune maçı öncesi bizler için de büyük bir moral oldu” dedi.

İşadamı ve Ramada Otel sahibi Zekai Araz da yaptığı konuşmada “Sizler bu şehir için çok değerlisiniz ve sizlerle olmaktan bizde mutluyuz. Gümüşhane’mize kattığınız sinerjiyi ilgiyle izliyoruz. Şehirlerin tanıtımı için oldukça önemli etken olan spor kulüplerinin Gümüşhanemizde sayısının fazla olması bu şehrin spor turizmi noktasında da geldiği konumun kanıtıdır. Ramada ailesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya çalışacağız. Başarısıyla göz kamaştıran ve şehrimizi temsil noktasında oldukça önemli bir yere sahip olan takımımızı ve yönetim kurulu üyelerini kutlar  başarılar dilerim” şeklinde konuştu.



Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45