banner333

banner309

Milli hentbolcü Düzenli Gümüşhane Belediyesinde

Gümüşhane Belediyesi Hentbol takımı U21 milli takımında oynayan milli oyuncu Fatih Düzenli’yi 1 yıllığına kiraladı.

Spor 23.08.2016, 19:52 23.08.2016, 19:53
Milli hentbolcü Düzenli Gümüşhane Belediyesinde
banner400
Pivot mevkisinde oynayan Fatih Düzenli U19, U20 ve U21 milli takımlarında görev almış ve geçtiğimiz sezonu Marmara Üniversitesi’nde geçirmişti.

Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı yönetim kurulu üyesi Recep Özdener, Olay Gazetesinde yaptığı açıklamada, “Teknik ekibimiz raporlarını incelediğimizde Hentbol takımımızın pivot mevkii için eksiklik olduğunu gördük. Biz de bu bölge için isimleri değerlendirmeye başladık” dedi.

Transfer konusunda 2 aylık bir süre içerisinde takıma uyum sağlayacak ve takımı hedefine taşıyacak oyuncu araştırdıklarını belirten Özdener, “Ligi tanıyan, bizi tanıyan, U21 milli takım oyuncusu Fatih Düzenli kardeşimizi kiralık olarak takımımıza kazandırdık. Teknik ekibimiz ile eksiklikleri görüp o doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda süper lige çıkma başarısını göstermiş olacağız. Fatih kardeşime de takımımızda ve spor yaşamında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane’ye 1 yıl kiralık olarak geldiğini kaydeden oyuncu Fatih Düzenli ise “Buraya milli takımla gideceğim şampiyona iyi hazırlanmak için ve Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımını süper lige çıkması yolunda pay sahibi olmak için geldim” dedi.

Gümüşhane’ye 1 yıllık kiralık olarak da gelmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Düzenli, daha sonra şunları söyledi: “Ligi ve Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımını tanıyorum. Yönetimin, teknik ekibin ve şehrin takımından beklentisi büyük bunun farkındayım. İnşallah kupa maçlarında ve lig maçlarında istediğimiz güzel sonuçları alır, bize güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmayız.”

Konuşmaların ardından pivot mevkii oyuncusu Fatih Düzenli kendisini 1 yıllığına Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımına bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Haber Kaynağı: Olay Gazetesi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37