banner333

banner309

Kuzeyyıldızı'ndan, Gümüşhaneli Bürokratlara Ziyaret

Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Yönetim kurulu Küçükçekmece’de görev yapan Trabzonsporlu Gümüşhaneli bürokratları ziyaret etti.

Spor 29.05.2017, 13:10 29.05.2017, 16:05
Kuzeyyıldızı'ndan, Gümüşhaneli Bürokratlara Ziyaret
banner400

Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyaretin ilk durağı Küçükçekmece Baş savcı vekili hemşerimiz Adem Meral oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Savcı Meral;” Trabzonpspor bizim çocukluk sevdamızdır. Küçükken Trabzon maçını izlemek uğruna babamdan çok azar işittim. Ama o da öyle bir sevda işte içimize işledi. Çocuğumuzuda öyle yetiştirdik. Ben Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular derneğine bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Kuzeyyıldızı Tarbzonsporlular derneği ikinci durağı Küçükçekmece Belediyesi Temizlik işleri eski müdürü BEMBİR-SEN 4 No’lu şube başkanı hemşerimiz Ercan Olgun oldu.Olgun;” Trabzon bizim komşu şehrimiz, yaşayışı ve kültürü ile bize en yakın şehir bizde Trabzonsporlu olduk. İnşallah 50.yılda şampiyon oluruz. Ben bu zanik ziyaretten ötürü dernek başkanı İsmail Turgut Öksüz’ e ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği yönetimi üçüncü durağı Küçükçekmece Belediyesi Emlak İstimlak Müdürü İlhan Aydın;”Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular derneğine bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum. 4 yaşında İstanbul’a geldik ama kültürümüzü yöremizi unutmadık. Trabzonsporlu olmamız bunu göstergesidir. Bu nazik ziyaretten ötürü Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular  Derneği yönetim kurulu başkanı İsmail Turgut Öksüz ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Derneğin son ziyareti Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Yavuz oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz;” Trabzonsporlu olarak 50.yılda şampiyonluk bekliyoruz. Trabzonspor tutkusunu  çocuklarımıza dahi aşıladık.Dernek başkanı ve yönetime bu ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretler sonrası Kuzeyyıldızı yönetimi Savcı beye ve müdürlere Trabzonspor forması hediye etti.

Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz;” Gümüşhane ile Trabzon et tırnak gibidir. Gümüşhaneli hemşerilerimizin Trabzonspor’a verdiği destek bizleri son derece mutlu ediyor. Bizlerde bugün kıymetli bürokrat hemşerileimizi ziyaret ettik.Kendileirne misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11