banner333

banner309

İst Gümüşhanespor’da Yeni Dönem

1986 yılında kurulan ve kurulduğundan bugüne kadar istanbul amatör kümede Gümüşhane ismini gururla duyuran geçmişinde amatör liglerde çok sayıda şampiyonluk ve başarı elde etmiş gurbetteki sevdamız İstanbul Gümüşhanespor’da yönetim değişikliği gerçekleşti.

Spor 14.11.2017, 21:09 15.11.2017, 10:45
İst Gümüşhanespor’da Yeni Dönem
banner400

Yapılan kongre sonucunda kulüp başkanlığına Kerami Bulut seçildi. Altyapısından yetiştiği ve yıllarca formasını terlettigi kulübe başkan olarak hizmet etmeye devam eden Kerami Bulut  yapmış olduğu açıklamada;”öncelikle yıllarca  futbol oynadığım ve kaptanlığını yaptığım camiaya başkan olarak görev yapma şansını bana verdikleri için eski başkan Mehmet Ünlü'ye ve İstanbul Gümüşhanespor camiasına teşekkür ediyorum.Öncelikli hedeflerinin İstanbul Gümüşhanespor kulübünü eski şaşalı günlerine kavuşturmaktır. Hedefimiz sadece sportif başarı değil, İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi bir çatı altında buluşturup birlik ve beraberliği sağlamaktır. 

Birlikten Kuvvet Doğar, Hedef 3.Lig

Birlik ve beraberliğin önemine değinen başkan Kerami Bulut;”Birlikten kuvvet doğar sözünden yola çıktık,  birlikteliğin bize çok şey kazandıracağını biliyoruz,bunun için bütün Gümüşhaneli hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Kısa vadede hedefimiz süper amatör ligine yükselmektir. Asıl hedefimiz Bölgesel amatör lig sonrasında 3.ligdir” dedi.

Alt Yapı da 9 Kategoride Varız

Altyapıda 9 katagoride mücadele ettiklerini belirten başkan Bulut;” Amacımız sadece A takımı ön plana çıkarmak değil altyapılarda da futbolcu yetiştirip Türk futboluna futbolcu kazandırmayı amaçlıyoruz .Son olarak bizi yalnız bırakmayan taşın altına elini sokan bu yolda beraber yürümeyi göze alan yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Hep birlikte Gümüşhane ismini engüzel şekilde tanıtıp,temsil edeceğiz” dedi.

Yönetim'de Genç ve Yeni İsimler

İstanbul Gümüşhanespor’da yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Kerami Bulut, Gökmen Karagöz, M.Mürsel Kaya, Ali Şişman, Ali ihsan Şişman, Emre Şişman, Pehlivan Erdem, Adem Çelik, İbrahim Yıldız, Fazlı Ermiş, Recep Delibaş, Musa Torlak, Süleyman Meşe, Yüksel Yılmaz,Pirağa Meşe,  Orkun Beyaz, Ersin Ablak, Furkan Hamzaoğlu,Ömer Atalay, Köksal Uzun,Nurettin Yıldız, Kadir Yıldız,Onur Bayrak,Yusuf Delibaş,Serkan Karagöz

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59