banner333

banner309

İst Gümüşhanespor'dan, Örnek Davranış

İstanbul Amatör Küme takımlarından İstanbul Gümüşhanespor, Gümüşhane’de bulunan ihtiyaç sahibi köy okullarına eşya yardımında bulundu.

Spor 20.12.2017, 15:35 20.12.2017, 15:38
İst Gümüşhanespor'dan, Örnek Davranış
banner400

İstanbul Gümüşhanespor, örnek bir davranışa imza atarak Gümüşhane’de bulunan iki ayrı köy okulunda eğitim gören öğrencilere bot, mont, okul çantası gibi ihtiyaç duyulabilecek eşyalar dağıttı. 

Toplumda örnek olabilecek sosyal sorumluluğa imza atan İstanbul Gümüşhanespor’da Başkan Kerami Bulut, çocukların ve gençlerin kötü alışkanlardan spor ile uzaklaşabileceğini aktararak, "Biz İstanbul Gümüşhanespor olarak İstanbul’da bünyemizde 150 sporcu barındırıyoruz. Bu sporcularımızın 130 tanesi 10 ve 19 yaş arası yani çocuk ve genç oyuncular. Amacımız öncelikle bu çocuklara sporu sevdirmek. Spor yaparak kötü alışkanlıklardan alıkoymak, topluma faydalı iyi birer birey olmayı öğretmek. Daha sonrasında ise iyi ve başarılı bir sporcu nasıl olunur onu empoze etmek. Tabi ki bu çocukların hepsini profesyonel yapamayacağız. Bu bir gerçek ama içlerinden çıkacak olan yetenekli bir kaç futbolcuyu da Türk futboluna kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Biz İstanbul’da sportif alanda bu faaliyetleri yürütürken bir yandan da doğduğumuz topraklardaki memleketimizin çocuklarına nasıl faydalı olabileceğimizi araştırdık ve böyle bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmeye karar verdik. Şehrimizin ağır kış şartlarını göz önünde bulundurarak çocuklara öncelikle kışlık mont ve bot yardımı yaptık, bunun yanında okul çantası, kırtasiye malzemeleri ve tabi ki spor yapmaları için de spor malzemeleri yardımı yaptık" şeklinde konuştu.

“Çocukların gülüşü tüm kupalara bedel”

Çocukları sevindirmenin tüm kupalara bedel olduğunu ifade eden Kerami Bulut, büyük takımların da bu davranışlarda bulunabileceklerini söyleyerek, "Çocuklarımızın hissettiği yeni bir eşya sahibi olmanın verdiği heyecanı ve yüzlerindeki gülümsemelerini görmek bizlere alınabilecek tüm kupalardan ve şampiyonluklardan daha büyük bir mutluluk yaşattı. Belki biz o minik kalpleri küçük eşyalarla mutlu ettik ama onlar bize hayatımız boyunca unutamayacağımız büyük bir mutluluk ve deneyim yaşattılar. Binbir zorluklarla kilometrelerce uzaklıktan gelerek okumak için vermiş oldukları mücadele, bizlere azmi ve şükretmenin gerçek anlamda neyi ifade ettiğini öğrettiler. Bunun için onlara teşekkür ediyoruz. Son olarak biz kısıtlı imkanları olan amatör bir takım olarak bunları yapabiliyorsak diğer büyük takımların da buna benzeri faaliyetler yaparak çocuklarımızı sevindirmelerini istiyoruz. Bunun sayesinde en büyük mutluluğun kupalar değil gülüşler olduğunu anlayacaklardır" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11