banner333

banner309

Huzurlarınızda Şampiyon

2.Amatör 5.grupdaki temsilcimiz İstanbul Gümüşhanespor, bitime 2 hafta kala namğlup şampiyonluğu ilan etti

Spor 14.05.2018, 16:50 12.06.2018, 09:09
Huzurlarınızda Şampiyon
banner400

SAMPİYON İST.GÜMÜŞHANE SPOR
istanbul 2. amatör 5. grupta yer alan gurbetteki temsilcimiz İst.Gümüşhane spor 16. haftada sahasında oynadığı Güzelhisar spor karşılaşmasını 8-0 kazanarak bitime 2 hafta kala nağmalup durumda şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmaya şampiyonluğunu ilan etme parolası ile çıkan temsilcimiz ilk yarıda 5-0 lık skoru bularak rahat bir şekilde galip gelmeyi bildi.Temsilcimizin golleri Umut Gürkan Cunduk(4), Yunus Emre Karagöl (2), Yaşar Uzun ve Burak Kısa dan geldi.
HEDEF NAĞMALUP ŞAMPİYONLUK!
Temsilcimiz oynadığı 16 maçta 15 galibiyet 1 beraberlik alarak ligde nağmalup konumda zirvede yer alıyor.Maç sonu açıklamalarda bulunan Başkan Kerami Bulut; ilk hedefimiz bu ligi şampiyon olarak tamamlamaktı ancak gelinen noktada hedefimiz artık kalan 2 maçtanda gelip ayrılarak ligi nağmalup bitirmek, futbolcu kardeşlerimiz henüz şampiyonluk kutlaması yapmadılar tamamen nağmalup olarak ligi bitirmeye konsantre olmuş durumdalar.
HEDEF SÜPER AMATÖR 
Gelecek sezon için açıklamalarda bulunan başkan Bulut, lig bittikten sonra önümüzde 2 aylık bir boşluk olacak ardından 1.amatör lig  için tekrar start vereceğiz iyi bir hazırlık dönemi geçirip bu başarıyı bir üst klasmanda da sergilemek istiyoruz ve inşallah aynı başarıyı gösterip Süper amatör lige çıkmak istiyoruz bu bizim kısa vadedeki hedefimiz. Takım iskeletini büyük ölçüde koruyup birkaç takviye yaparak bir üst lige hazır hale geleceğiz.
HEMŞEHRİLERİMİZ BİZE DESTEK OLSUNLAR
İstanbul da yoğun bir Gümüşhane li nüfusuna sahip olduğumuzu belirten Kerami Bulut hemşehrilerimizden maçlarımıza gelerek bizlere destek olmalarını istedi.Bizler yönetim kurulu olarak elimizden geldiğince bu şehrin adını iyi bir şekilde  duyurmaya çalışıyoruz.Bu sene maçlarımızda ne iç saha ne dış sahada hiç bir olay yaşanmadı sportif başarının yanında centilmen ve ahlaklı bir ekip olmakta önceliklerimizin arasında. Amatörde olmayan bir şekilde tribün kültürü oluşturmaya çalışıyoruz inşallah bunu başaracağız. 
AMATÖRDE DESTEK ŞART 
 Amatör futbolun gönül işi olduğunu vurgulayan başkan Bulut; bizler gönülden bu işe zaman, emek ve para harcıyoruz, kulübün hiç bir gelir kaynağı yok kimse bize zorla bu görevi vermedi ama bizler yönetim kurulu olarak memleket sevdası uğruna   Gümüşhane   adını  duyurmak ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruyup spora yönlendirmek adına bu misyonu vizyon edindik.Bu şehrin adını en iyi şekilde duyurmak için hemşehrilerimizin maddi ve manevi desteği çok önemli bu desteği bulabilirsek profösyonel lige çıkmak çok zor olmayacaktır bizim için yeterki destek olunsun. Son olarak bizlere bu sene gerek sponsorluk adı altında  gerek de maddi destek olarak katkı sağlayan ve maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45