banner333

banner309

Gümüşhanespor'a Çifte Kurban

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor’da en yakın rakibi olan MKE Ankaragücü ile Pazar günü oynanacak olan kritik müsabakanın hazırlıkları sürüyor.

Spor 11.02.2017, 16:12
Gümüşhanespor'a Çifte Kurban
banner400

Yeni Şehir stadyumunda taktik ve kondisyon ağırlık antrenman yapan sporcular için antrenman başlamadan önce 2 adet kurban kesildi. Stadyumun kenarında tekbirler eşliğinde kesilen kurbanların kanlarını birbirlerinin krampon ve alınlarına süren sporcuların oldukça neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grupta bugüne kadar MKE Ankaragücü ile 3 sezon boyunca 5 kez karşılaşan Gümüşhanespor, bu müsabakaların 3’ünden galibiyet, 2’sinden de beraberlikle ayrıldı ve rakibine karşı hiçbir mağlubiyet yaşamadı.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tarık Daşgün, iddialarının dışında, ligden çıkmak için mücadele eden takımların içinde en favorisi olduklarının tüm spor camiası tarafından bilindiğini belirterek, “Oyuncularımız da bunun bilincinde. Bunu devam ettirmeye çalışacağız. Alacağımız galibiyetin bize neler kazandıracağının bilincindeyiz. Bir maç eksikle de olsa bir avantajımız var. Bunu daha da artırıp sezon sonuna kadar cebimizde bizi rahat ettirecek bir kredi olacağını biliyoruz. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız” dedi.

MKE Ankaragücü maçının önemli olduğunu fakat kulüp olarak her maça önemli ve çok dikkatli hazırlandıklarını, her maçın final havasında geçtiğini dile getiren Daşgün, “Bu da onlardan biri. Biraz daha farklı. Ama geçen hafta oynadığımız mücadeleye nasıl çıktıysak buna da öyle çıkacağız. Onur ve Taşkın sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Zahit’te gönceki günkü antrenmanda yine bir problem yaşadı. Onu İstanbul’a kontrole gönderdik. Bu hafta için yetişmesi biraz zor görünüyor” diye konuştu.

“Yine yüreğimizi koyup mücadelemizi edeceğiz, oyunumuzu oynayacağız ve kazanmaya çalışacağız” yorumunda bulunan Daşgün, hem iç saha hem de deplasman müsabakalarında olduğu gibi yoğun bir taraftar desteğini de arkalarına alarak mutlak galibiyet için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46