banner333

banner309

Gümüşhane Gençlerbirligi Hocası Vedat Mekik Oldu

Gümüşhane’yi Bayanlar Voleybol 2.Lig, B grubunda mücadele edecek olan Gümüşhane Gençlerbirliği, başarılı antrenör Vedat Mekik’i takımın başına getirdi.

Spor 22.08.2015, 23:42 22.08.2015, 23:46
Gümüşhane Gençlerbirligi Hocası Vedat Mekik Oldu
banner400

 Geçtiğimiz sezon Bayanlar 2.Lig ekiplerinden Maltepe Yalıspor'un antrenörlügünü yapan Mekik, 7 sezon Çanakkale Belediyespor'da 6 Yarı-Final, 2 Final ve 1 şampiyonluk birde üçücülük elde edip daha sonra 1.Lig'de başarılar elde ettikten sonra aynı başarısını Maltepe Yalı Spor'da devam ettirerek yabancı oyuncu transferi yapmadan zorlu maçların ardından Play-Off gruplarına kalmayı başarmıştı.



Gümüşhane’de voleybolu geliştirmek için Gümüş Kızlar’ın teklifini kabul eden başarılı antrenörün en önemli özelliklerinden birisinin sporcuların başarısı için her türlü bilgi birikimini sahaya yansıtması olduğu öğrenildi.



İşte yeni hocayla ilgili yazılan birkaç cümle: “Kendi antrenörlük felsefesini oluştururken ve analiz ederken ilk olarak antrenörlüğün ne olduğunu farkındadır. Antrenörlüğün yanı sıra eğitimcilik, mentörlük ve sporcuları için model olmaktadır, insan davranışının erişebileceği en yüksek standartları oluştururken ve her zaman her koşulda olumlu bakabilmektedir. Aynı zamanda sporcuların rüyalarına kavuşmalarına yardım etmekten önemli rol oynamaktadır Oyuncular arası anlaşmazlıkları ve gerilimleri ortaya çıkarıp gidermeye ve bu durumu verimi arttıran bir tutuma dönüştürebilmektedir. Bu olumlu, zekice ve tutkuyla yapısıyla Olumlu antrenörlük kişiliği ile rol model olma, antrenörlük felsefesinin özünü önemli ölçüde oluşturmaktadır sporcuların başarısı için her türlü bilgi birikimini sahaya yansıtmaktadır.”




Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11