banner333

banner309

Gümüşhane Belediyespor transfer çalışmalarına hız verdi

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Lig takımlarından Gümüşhane Belediyespor, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen Evgeny Potapchuk ve Poliak Dmytro ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 04.07.2016, 18:19 04.07.2016, 18:20
Gümüşhane Belediyespor transfer çalışmalarına hız verdi
banner400

Kulüp Başkanı Mustafa Demir, 2016-2017 sezonunda 1.ligde mücadele edecek Hentbol Takımı ile ilgili yaklaşık bir aydır teknik kadro ve sporcu transferleri konuşunda yönetim kurulu ile toplandılar yaptıklarını belirterek, “İç transferde İzzet Keskin, Emre Eyüpoğlu, Tanju Kaplanoğlu, Mehmet Can Eroğlu, Muhammet Demircioğlu, Muhittin Ateş, Burak Çolak, Ömer Öztürk ile önümüzdeki sezon için anlaşmayı sağladık. Altyapıdan yetişen Gümüşhaneli sporcularımız Köksal Çepe, Emirhan Özdamar, Ali Fidan, Sami Er, Okan Bal’ı kadroya dahil ederek altyapıyı güçlendirmeyi hedeflemekteyiz” dedi.


Kulüp yönetim kurulu kararları doğrultusunda süper lig hedefinden şaşmamak için Antalya Spor Kulübünden Anıl Yıldız, Göksenin Yalçın’ı transfer ettiklerini söyleyen Demir, “Trabzonspor Kulübünden Evgeny Potapchuk (Kaleci), Poliak Dmytro (Sol Oyun Kurucu) ile 1 yıllık ön anlaşma sağladık. İmzalarını yönetimle beraber attırdık. Amasya Taşovaspor kulübünde Murat Yılmaz (orta oyun kurucu) ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Trabzon Akçaabat Tütünspor Kulübünden Adem Gökalp (kaleci), Ömer Sarı (Sol Oyun Kurucu) ile 1’er yıllık anlaşma imzalandık. Son olarak sahada mevki pozisyon olarak bir Pivot daha alıp transfer sezonunu kapatacağız. Sezon öncesi hazırlık dönemi Ağustos ilk haftası takımı şehrimizde kampa alıp 1 Eylül de oynanacak Kupa maçlarına iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, 24 Eylül ile lig maçlarına iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.  Şehrimize oynayacağımız maçlarda seyri güzel başarılara imza atan bir takım oluşturma hedefindeyiz. Kulübümüz altyapısında bu sezon başarılara imza atacak takım ve teknik kadro oluşumunda çalışmalarımız devam etmektir. Belediye Başkanımız Ercan Çimen’in bizlere verdiği görevleri ve spora olan sevgisi konusunda kendisinden aldığımız güçle önümüzdeki sezona Süper Lig hedefiyle yeni transferler yaparak ve altyapıdan sporcularımızın sayısını artırarak Hentbol Takımımızı oluşturduk. Bir önceki sezon yapmış olduğumuz güzel çalışmalarda milli takım kamplarına gönderilen Gümüşhaneli sporcular ile ikinci ligden 1.lige yükselmemizde bizlerden desteğini esirgemeyerek Gümüşhaneli sporseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09