banner333

banner309

Gümüş Kızlar’dan salona davet

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir Anadolu Üniversitesi maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Spor 20.10.2017, 00:54
Gümüş Kızlar’dan salona davet
banner400

Geçtiğimiz hafta Sakarya deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönerek moral bulan temsilcimizde tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

Bunu başaracak güçte olduklarını kaydeden kulüp başkanı Nizamettin Yılmazer, eksiklere rağmen karakterli oyunculardan kurulu iyi bir ekip olduklarını belirterek, “İki takviye daha yaptığımızda her şey daha güzel olacak. Hafta sonu oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Tek hedefimiz galibiyet ve bunu başaracağımıza inanıyorum. Biz özellikle kadınlarımızı ve gençlerimizi salona davet ediyoruz. Kuruluş amacı bu kentin sosyal aktivite noktasında büyük eksiklik yaşayan kadınlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın bu ihtiyacını karşılamak. Sportif başarı bizlerinde arzusu olsa da salonumuzun kadınlarımız ve gençlerimizin yoğun ilgisiyle dolması bizler için en büyük mutluluk kaynağı” dedi.

Galip yada mağlup olabileceklerini fakat skor ne olursa olsun centilmence takımın yanında olacaklarını ifade eden Yılmazer, “Ben bu anlamda tüm hemşehrilerimizi bu zorlu karşılaşmada takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Özellikle de kadınlarımızın bu takıma sahip çıkmasını ve kızlarımızın yanında olmasını istiyorum. Bu takım onların” diye konuştu.

Aydın Doğan Spor Salonunda 22 Ekim Pazar günü oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09