banner333

banner309

Ertuğrul Sağlam, Yeni Malatyaspor'da

Süper Lig'in Yeni takımı Yeni Malatyaspor , Gümüşhaneli hemşerimiz Ertuğrul Sağlam ile anlaştı.

Spor 13.06.2017, 19:54 13.06.2017, 21:27
Ertuğrul Sağlam, Yeni Malatyaspor'da
banner400

Yeni Malatyaspor'da uzun süredir devam eden Ertuğrul Sağlam görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Şampiyon hoca yeni sezonda Sarı-Kırmızılı takımın başında olacak, 565 gün aradan sonra teknik direktörlük yapacak

Bursaspor'un başında yaşadığı şampiyonlukla Türk futbol tarihine geçen Ertuğrul Sağlam, ikinci kez çalıştığı Yeşil-Beyazlı takımdan aldığı kötü sonuçlar sonrası gördüğü protesto nedeniyle gözyaşlarıyla ayrılmıştı. O dönemden bu yana adı birçok takılmla anılsa, birçok takımla görüşmeler yapsa da Sağlam hiçbir takımla anlaşamamıştı. FANATİK'in ulaştığı bilgiye göre tecrübeli hocanın, teknik adamlığa olan hasreti sona eriyor.

Ertuğrul Sağlam tam 565 gün aradan sonra Yeni Malatyaspor'un başına geçerek sahalara geri dönüyor. Bir süredir deneyimli hocayla görüşme halinde olan Süper Lig'in yeni ekibi, Sergen Yalçın'la da dirsek temasındaydı. Yalçın'dan istediği yüksek ücret nedeniyle vazgeçen Yeni Malatyalı yöneticiler Sağlam'la kurulan son temasta mutabakat sağladı.

Resmen açıklandı

Kulübün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Alanya'yla anlaşmıştı

48 yaşındaki Sağlam'ın birkaç güne kadar Malatya'ya gidip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Uzun süredir çeşitli liglerde oyuncu izleyen Sağlam, transfer listesini de yönetimle paylaşacak. Şampiyon hoca, en son geçen sezonun devre arasında Alanyaspor'la anlaşmış, fakat imzalar atılmadan transferde geri adım atıldığı duyurulmuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38