banner333

banner309

15 Şubatspor Geri Döndü!!

Gümüşhane’nin en eski kulüplerinin başında gelen ve Gümüşhane futbol severlerin gönlünde her zaman ayrı bir yeri olan 15 Şubatspor, uzun bir aradan sonra tekrardan faal duruma geçmiş, iki senedir de faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Spor 27.02.2017, 18:16
15 Şubatspor Geri Döndü!!
banner400

Gümüşhane’nin en eski kulüplerinin başında gelen ve Gümüşhane futbol severlerin gönlünde her zaman ayrı bir yeri olan 15 Şubatspor, uzun bir aradan sonra tekrardan faal duruma geçmiş, iki senedir de faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Son yıllarda özellikle büyük kulüplerin altyapılarında da uygulanan futbol gelişim teknolojilerine ayak uyduran 15 Şubatspor, saha çalışmalarının haricinde haftanın belirli günlerinde projeksiyon cihazı ile futbolcularına teorik eğitim vererek örnek bir kulüp profili çiziyor.

Kulüp olarak eğitime ve gelişime çok önem verdiklerini, bu anlamda da ciddi ve sistemli bir çalışma yaptıklarının altını çizen 15 Şubatspor Kulübü Başkanı Turgut Şekerli “15 Şubatspor geleceğe yatırım yapan, bu doğrultuda doğru işler yapmaya gayret eden bir kulüp. 15 Şubatspor çatısı altındaki her çocuğun, futbol dünyasına çok daha donanımlı olarak hazırlanmalarını sağlamak için çalışmalarımızı titizlikle yürütmeye özen gösteriyoruz. Bu anlamda kulübümüzün kurucularından ve aynı zamanda ilimiz antrenörlerinden Sezgin Köprülü hocamızın bilgi ve birikimlerinden ziyadesiyle faydalanıyoruz. Sağ olsun kendisinin kulüple herhangi sözleşmesi olmamasına rağmen haftanın belirli günlerinde futbolcularımıza kendi çalışmalarını ve programlarını içeren hem teorik hem de pratik çalışmaları uyguluyor. Kendisine bu anlamda teşekkür ediyorum. İnşallah Sezgin hocamızın gayretine bizde destek vererek, oyuncularımızın günümüz futbolunun istediği seviyede eğitimini verip, önce iyi birey, sonrada iyi sporcu anlayışı ile gelişimlerini sağlarız” diye konuştu.

Hiçbir gelirleri olmadan kulüp kurucuları Sezgin Köprülü ve şahsının maddi ve manevi destekleri ile ilimiz futboluna katkıda bulunmaya çabaladıklarını dile getiren Başkan Şekerli “ Kulüp olarak hiçbir yerden bir kuruş gelirimiz yok. Sezgin hocamın ve benim çabalarımız ile kulübümüzü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Kulüp olarak önceliğimiz servis aracı. Bu konu ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu konuda olumlu sonuçlar alırız.” dedi.

Gümüşhanespor’un önümüzdeki sene mutlaka Akademi ligine katılması gerektiğini, bu anlamda 15 Şubatspor kulübü olarak Gümüşhanespor’un alt yapısına her türlü desteği hiçbir karşılık beklemeden vermeye hazır olduklarını ifade eden 15 Şubatspor Kulübü Başkanı Turgut Şekerli “ Kulüp olarak önceliğimiz, ilimiz ve ülke futboluna katkı yapma uğraşıdır. Gümüşhanespor’umuza her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki Gümüşhanespor yönetimi alt yapı ile alakalı gerekli çalışmaları başlatsın. Bu konuda Gümüşhanespor kulübü başkanı sayın Kaya Büyükbayraktar’ın öncülüğünde yönetim kurulu üyelerinin gereken hassasiyeti göstereceklerine inancım tamdır. Eğer bu anlamda adım atılırsa bizde 15 Şubatspor olarak koşulsuz olarak Gümüşhanespor’umuza gücümüz nispetinde destek olmaya hazırız. 15 Şubatspor kulübü, hiçbir beklenti içinde olmadan ilimiz futbolu için vardır ve bundan sonra da bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürecektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38