banner333

banner309

Yusuf Özgün, Esnaf Ve Halk Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Yusuf Özgün, teşkilatların yanı sıra esnaf ve halk ziyaretlerinde bulunarak 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatmaya devam ediyor.

Siyaset 03.05.2018, 20:23 12.06.2018, 09:10
Yusuf Özgün, Esnaf Ve Halk Ziyaretlerinde Bulundu
banner400

Yusuf Özgün, Ziyaretlerinde Gümüşhanelinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan muhabbetini görmekten onur duyduğunu dile getiren Özgün, kuruluşundan beri her dönem olduğu gibi bu seçimlerde de Gümüşhane’nin rekorlar kırarak liderine olan bağlılığını göstereceğini söyledi. 

"Halkımızın bana teveccühü beni mutlu ediyor"

Gümüşhane’de 7 yıl il başkanlığı yapmış olmanın, vatandaşın her türlü sorunu birebir yaşayarak vakıf olmanın avantajıyla her kesimden vatandaşın kendisine teveccüh gösterdiğini belirten Özgün "Halkımızla buluşmalarımızda ilgi ve alakanın çok yoğun olduğunu hissediyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Doğduğum, büyüdüğüm, her kademesinde siyaset yapma şansı bulduğum Gümüşhane’de insanımızın üzerinde olumlu bir intibah bırakmış olmak beni heyecanlandırıyor. Yol yürüdüğüm, inişinde yokuşunda selamlaştığım insanlardan aldığım bu olumlu dönüşler göstermiştir ki; siyasette en büyük kazanç, insanlarla kurulan samimiyet dolu bağdır” " dedi. 

"Memleketimize hizmet etmek istiyorum"

Yıllardır siyasetin içerisinde farklı makamlarda hizmet ettiğini belirten Özgün bu siyasi birikimi milletvekilliği ile sürdürmek istediğini vurguladı. Ziyaretlerinde AK Parti'nin Hak'ka hizmet halka hizmettir şiarının, partinin hizmet sevdasını gösterdiğini belirterek hep birlikte yeni hizmetlere, yeni hedeflere koşacaklarını aktardı.

"Gümüşhanelinin vefasını biliyorum"

Ziyaretlerinde Gümüşhane halkının vefasını bildiğini, bu hasletin de Türkiye'nin her yerde kabul gördüğünü belirten Özgün, "Bu şekilde bilinmek ilim adına gurur verici bir durum. Bu vesileyle AK Parti siyasetinde benim emeğim olduğu kadar, eskiden bugüne partimize hizmet etmiş olan Fahri Aydın’ı, Necmi Aslan, İzzet Aşkın ve daha ismini sayamadığım nice dostlarımı rahmetle yâd ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44