banner333

banner309

Ümit Beyaz, Hemşerileri İle Buluştu

İYİ Parti İstanbul 3.Bölge 2.Sıra Milletvekili adayı Ümit Beyaz, 3.Bölgedeki Gümüşhaneli hemşerileri ile Beylikdüzü Dalida Cafe’de İftar’da bir araya geldi.

Siyaset 12.06.2018, 10:28 12.06.2018, 11:05
Ümit Beyaz, Hemşerileri İle Buluştu
banner400

24 Haziran Seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3.Bölge’den Milletvekili adayı olan Ümit Beyaz Gümüşhaneli hemşerileri ile İftar’da bir araya geldi. 

İYİ Parti Avcılar Teşkilat Başkanı hemşerimiz Namık Şeker’in açılışını yaptığı programa hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Şeker;” 24 Haziran Seçimlerinde İstanbul’dan ilk kez seçilecek sırada bir hemşerilerimiz aday oldu. Biz burada siyaset üstü hemşeri programı yaparak Ümit Beyaz ile buluştuk. Bu konu İle alakalı bir anımı paylaşmak istiyorum.Yıllar önce Sayın bakanımız Oltan Sungurlu ANAP’da bakan  iken yerel seçimlerde Avcılar’a gelmişti. Yerelde hemşerilerimizin DYP ve RP’de listelerde gördüğünü ve onlara parti ayırt etmeksizin destek olmamızı istemişti. Varlığından mahçup olduğum hiç bir Gümüşhaneli yoktur, dedi. Bizde siyasette hemşerilerimize parti ayırt etmeksizin bu şekilde destek olmalıyız” dedi.

Yalçın: Gümüşhaneliler Seçilmiş Siyasilerde Yeteri Kadar Güçlü Değil 

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın;” GÜSİAD olarak her siyasi partiye eşit mesafede olduk. Ancak, Gümüşhane dışındaki illerde hemşerilerimiz hangi partiden olursa kendilerine açık ara  desteğimiz olacaktır. Yaşadığımız şehir İstanbul’da hemşerilerimizin siyasette yeterli değeri görmediği açık bir şekilde ortadadır. Bu konuda bu yıl 5-6 hemşerimiz seçilebilecek yerlereden aday olmuşlardır. Bunlardan biri de İstanbul 3. Bölgeden Ümit Beyaz olup kendisi aynı zamanda Güsiad’da yönetim kurulu üyemiz olup İYİ Parti İstanbul 3.Bölge 2.Sıra Milletvekili adayı oldu.Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz. Gümüşhaneliler olarak, bizler de hemşerilerimizden daha fazla sayıda mecliste temsil edilmeleri için gayret etmeliyiz. Hemşeriliğimiz bunu gerektirir. inşallah ülkemiz için hayırlı sonuçlar getiren bir seçim olur” dedi.

Kaya: 24 Haziran, 24 Saat Telefonu Bize Açık Hemşerilerimizi Destekleyelim 

Şiran Dernekler Federasyon (ŞİDEF) Başkanı Serkan Kaya;” Öncelikle parti ayırt etmeksizin aday olan tüm hemşerilerimize başarılar diliyorum. Önümüzde bir seçim var. Her hemşerimizin gönlünde bir parti vardır. Öncelikle mübarek Ramazan ayında şuna dikkat edelim. Hiç tanımadığımız siyasiler, liderler için tartışıp birbirimizi kırmayalım. 4.5 sene GİYAD Başkanlığı yaptığımda Ak Parti K.Çekmece ilçe başkanımız Mustafa Korkut hemşerimizdi ve kendisine dernek olarak Ak Parti ye K.Çekmece’de bir adım daha yakınız dedik ve uyguladık. Şimdide hemşerilerine değer veren bir isim olarak 24 Haziran 24 Saat bize telefonu açık olan hemşerilerimize parti ayırt etmeksizin destek verelim, diyorum. Bölgemizde 2.sıradan aday olan her daim içimizde olan Ümit Beyaz’ a ve Programa gelen İstanbul 1.Bölge milletvekili adayları Yücel Coşkun ve Onur Aydın’a da çıkmış oldukları  bu yolda başarılar dilerim” dedi.

Özbey: STK’lar Hemşerilerine, Siyasetçi Hemşeriler STK’lara Önem ve Destek Vermelidir 

Avcılar Dernekler Federasyonu (AVDEF) ve Avcılar Gümüşhaneliler Derneği (AVGÜYAD) Başkanı Özcan Özbey;” Öncelikle bu yola çıkmış Hemşerimiz Ümit Beyaz ve aday olan tüm hemşerilerimize başarılar dilerim. 40 yıl önce İstanbul’a geldiğimde bir hemşeri bulamıyordum ki, Fikirtepe’den Moda’ya basketbol oynamaya gideyim. STK’lar sayesinde şimdi binlerce hemşerimize anında ulaşıyoruz. Bugün siyasette öyle bir şey, STK’lar üzerinden hemşerilerine çok rahat ulaşıp destek isteyebiliyor, biz Gümüşhaneliler’den parti ayırmadan bize adım atan hemşerilerimize destek olmalı, Hemşerimizde siyasi makama geldiğinde hemşerilerini ve dernekleri unutmamalıdır. Bu doğrultuda aday olan Ümit Beyaz’a, Yücel Coşkun’a, Onur Aydın’a ve diğer hemşerilerimize başarılar dilerim” dedi.

Kahveci: Rabbim Çıkmış Olduğu Yolda Utandırmasın 

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) Genel Sekreteri Ramazan Kahveci;” Ramazan-ı Şerif’imiz mübarek olsun. Yapmış olduğumuz toplantı hayırlara vesile olsun. Yıllardır tanıdığımız kardeşimiz Ümit Beyaz’ın İstanbul gibi bir ilde seçilebilecek sıradan aday olması bizleri sevindirdi. Kişiliği ve kimliğinden emin olduğumuz Ümit Beyaz kardeşimizin Meclis’te hemşerilerini ve İstanbul’u en iyi şekilde temsil edeceğinden eminiz. Rabbim Çıkmış olduğu bu yolda utandırmasın. Ümit bey ve diğer aday hemşerilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Çiçekli: Ümit Beyaz’ı Destekliyoruz

Bayburt Çerçi Köylü uzun yıllar Gümüşhane’de görev yapmış Edebiyat Öğretmeni  hemşerimiz Fuat Çiçekli;” Millet Partisi Üyesi bir hemşeriniz olarak, hemşerilerimize gerekli değeri veren İYİ Parti’nin içinde bulunduğu Millet ittifakını desteliyorum. Aday hemşerilerimizin sayısının fazla olduğunu görmek beni sevindirdi. İnşallah hepsi Meclis’e girer. Ümit Beyaz ve diğer hemşerilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Beyaz: Hemşerilerime Teşekkür Ediyorum

Hemşerilerine böyle bir programdan ötürü teşekkür eden İYİ Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Ümit Beyaz;” Ben burada siz kıymetli hemşerilerime siyaset konuşmayacağım. Söylenecekleri değerli hemşerilerim söyledi. İçinizden bir kardeşiniz  olarak Meclis’e gitsemde gitmesemde, Serkan Başkan’ın dediği gibi telefonum sizlere 24 saat açıktır. Çıkmış olduğum bu yolda siz hemşerilerimin desteği beni mutlu edecektir. Tüm hemşerilerimizi parti ayırt etmeksizin kucaklayacağım. Şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ederim” dedi.

İYİ Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayları hemşerilerimiz  Yücel Coşkun ve Onur Aydın selamlama konuşması yaptı.

Programa ayrıca İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, İYİ Parti Gümüşhane il yöneticisi Cengiz Ağaç, GİYAD Başkanı Erdal Çiçek, Bahçelievler Gümüşhaneliler Derneği Başkan yardımcısı Serkan Bulut, Şiran Çal Köyü Dernek Başkanı Necla Gündoğan, Şiran İncedere Köyü Dernek Başkanı Fevrü Demir, Şiran Babacan Köyü Dernek Başkanı Şerafettin Küçük, Şiran Babuş Köyü Dernek Başkanı Mehmet Yetim, Şiran Yeşilbük Beldesi Dernek Başkan vekili Kamil Koç ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09