banner333

banner309

Türkmen Bey’i Dr. Devlet Bahçeli Gümüşhane’ye Geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 29 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Zafer Meydanı’nda Gümüşhanelilere seslenecek.

Siyaset 27.05.2015, 09:27 27.05.2015, 09:29
Türkmen Bey’i  Dr. Devlet Bahçeli Gümüşhane’ye Geliyor
banner400

MHP İl Başkanı Ali ATEŞ, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Gümüşhane’ye gelmesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

ATEŞ açıklamasında: ‘’Bizimle yürü Gümüşhane’’ sloganı ile çıktığımız bu yolda, 29 Mayıs Cuma günü ilimize teşrif edecek olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in Gümüşhane halkına sesleneceği  mitingimize tüm Gümüşhanelileri davet ediyorum. 3 Mayıs Türkçülük gününde partimizin seçim beyannamesini açıklayan Türkmen Beyimiz, seçim beyannamesini bu kez Gümüşhane’de anlatacak. ’’ şeklinde konuştu.

ATEŞ açıklamasının devamında;

Seçim beyannamemizde dikkat çeken önemli vaatlerden biri Büyükşehir yasasını tamamen kaldırma sözümüzdür. Bu yasanın değiştirilmesi ile kapatılan beldelerin yeniden belediye statüsüne kavuşturulması hedefleniyor. Ayrıca bu yasanın kaldırılmasıyla çiftçiye hak ettiği destek verilecek, beldelerin hizmet araçları geri verilecek, taşımalı eğitim sorunu çözülecek ve hayvancılıkta ruhsat alımı kolaylaştırılacak. Ayrıca yasanın değişimi ile haksız olarak alınan yüksek su bedelleri ile atık su bedelleri alınmayarak vatandaşın bu yöndeki mağduriyeti giderilecektir.

MHP iktidarında emeklilere Mart ve Eylül aylarında 1400 TL’den yılda 2800 TL verilmesini planlıyoruz. Bu destek ile emeklilerimizin mağduriyetinin giderilmesi hedefleniyor. Ayrıca emekli aylıkları yıllık enflasyon üzerinden düzenli olarak zam yapılması hedeflerimizin arasındadır.

Seçim beyannamemizin dikkat çeken bir maddesi ise asgari ücretin net 1400 TL’ ye çıkartılmasıdır. Bunun yanı sıra 100 TL ulaşım desteği verilmesi ile birlikte taşeron işçilerimizin kadroya alınmasıdır.

Özellikle Gümüşhaneli çiftçilerin mahsullerini zarar ederek sattıkları ve bu yüzden üretim yapmaktan kaçınan çiftçiler düşünülerek mazotun 1,75 liradan verilerek tekrar üretime teşvik edilmesi arzulanıyor.

Liderimizin konuşmalarında her fırsatta ‘İhanet Süreci’ olarak adlandırdığı sürecin MHP iktidarı ile son bulmasını hedefliyoruz. Dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45