banner333

banner309

Torul'da demokrasi nöbeti sürüyor

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde demokrasi nöbetlerinin yanı sıra Kur'an-ı Kerim tilavet dinletileri de devam ediyor.

Siyaset 23.07.2016, 00:31 23.07.2016, 00:36
Torul'da demokrasi nöbeti sürüyor
banner400
15 Temmuz darbe girişimininin ardından Torul'da "demokrasi nöbetleri" tutulmaya devam ederken vatan uğruna canını feda eden şehitlerin ruhları için Kur'an tilavetleri okunuyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanlığı Hizmet Binası önünde Kur'an Tilaveti gerçekleşirken bu akşam da geçtiğimiz sene Belediye Başkanlığı tarafından hizmete sunulan Şükrü Çildoğan Aile Parkı'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleşti. İlçe kaymakamı Hakan Kafkas, Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri, STK üyeleri ve vatandaşların katıldığı programlarda Kur'an-ı Kerim tilavetleri okunurken, dualar ediliyor. 

 

Belediye Başkanlığı'nın bu uygulamasından son derece memnun olan vatandaşlar Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu'na hassas davranışından dolayı teşekkür ederken, ülke demokrasisine yapılan darbe girişimini de kınadı.

 

Torul Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu'da yaptığı açıklamada "Demokrasi adına gerçekleştirilmek istenen bu darbe girişiminin ardından bir hafta geçti. Bir haftadır vatandaşlarımız ile birlikte demokrasi nöbetlerine devam ediyoruz. Allah, birliğimizi hiç bir zaman bozmasın bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Torul olarak her zaman sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve demokrasinin yanındayız. Her gece gerek belediyemiz sosyal tesislerinde gerekse de caddelerimizde aziz şehitlerimizin ruhları için Kur'an-ı Kerim okutmaya ve onları her zaman yâd etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. 

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11