banner333

banner309

STK’lardan Kahveci’ye Tam Destek

Gümüşhane’nin önde gelen STK’larının Başkan ve yöneticileri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanı Mustafa Korkut’u ziyaret ederek, Ak Parti Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı olan hemşerimiz Ramazan Kahveci’ye destek olduklarını belirtti.

Siyaset 07.01.2019, 22:05 07.01.2019, 22:10
STK’lardan Kahveci’ye Tam Destek
banner400

Gümüşhane’nin bir çok STK’sında görev almış olan Ak Parti Küçükçelemece Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan,
 Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) Genel Sekreteri Ramazan Kahveci’ye Gümüşhane STK’larından büyük destek geldi. GÜSİAD, ŞEKAV, ŞİDEF,GİYAD, GÜMÜP başkan ve yöneticilerinin hazır bulunduğu heyet, Küçükçekmece Belediye Başkanı ve Başkan adayı Temel Karadeniz, Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanı hemşerimiz Mustafa Korkut’u ziyaret ederek, Kahveci’ye tam destek olduklarını belirttiler.

Gümüşhane STK’ları,Temel Karadeniz’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeniden adaylığının hayırlı olmasını temenni ettiler.

Gümüşhaneli STK Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Temel Karadeniz;” Gümüşhaneliler yıllarıdır ilçemizde kaliteli faaliyetlere imza atan, ilçemize katma değer katan insanlardır. Gerek ilçe başkanlığım gerekse belediye başkanlığım döneminde Gümüşhane dernekleri ile güzel diyaloglarımız oldu. Meclis Üyeliğine müracat eden Ramazan Kahveci beyde başarılı geçmişi olan bir iş adamıdır. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda bende başarılar dilerim. Siz kıymetli dernek ve federasyon başkanlarının yaptığı bu ziyaret benim için güzel anlam ifade ediyor.  İnşallah yeni dönemde hep beraber güzel hizmetlere imza atarız” dedi.

Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanı hemşerimiz Avukat Mustafa Korkut;”Siz kıymetli hemşerilerim ile her daim gurur duydum. Derneklerimiz dayanışma içersinde güzel faaliyetlere imza atıyor. Bende elimden geldiğince katılmaya gayret gösteriyorum. Yaptığı güzel çalışmalarla bizde hep güzel intiba bırakan Ramazan abiye derneklerimizin verdiği destek önem arzetmektedir. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olanı rabbim nasip etsin. Siz kıymetli hemşerilerime ziyaretinizden ötürü teşekkür eder, Ramazan abiye çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim” dedi.
Bizlerde Hemşehrimiz Mustafa beyle her zaman iftihar ediyoruz. 

STK’ların ortak bildirisinde vurgulanan özet olarak;”Ramazan Kahveci’nin bulunacağı yere değer katacağı inancındayız.Yapmış olduğu görevler yapacağı görevlere referansdır, yaptığı İlçe başkanlığı, il yöneticiliği, önemli STK’larda görev yapması, 33 yıldır bölgede esnaf ve iş adamı olması, yalnız Gümüşhane değil, bölgede bulunan diğer iller ile olan sosyal bağları, bölgeyi çok iyi tanıması ve aldığı eğitimi göz önüne alındığında, donanımın tam olduğunu görüyoruz ve tüm STK’lar olarak destek veriyoruz ve önemli makamlarda görmek istiyoruz” denildi.

Ziyarette Ramazan Kahveci’nin yanı sıra GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz, ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, GİYAD Başkanı Erdal Çiçek, GÜMÜP Onursal Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkan Yardımcısı Necati Kaya, ŞEKAV Yönetim Kurulu üyeleri Ali Aydın ve Abdullah Canan birlikteyiz mesajını vurguladılar.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09