banner333

banner309

SP Genel Başkan Yardımcısı Karaman Gümüşhane’de

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, partisinin Merkez ilçe 7. olağan kongresine katılmak için Gümüşhane’ye geldi.

Siyaset 16.04.2018, 12:07
SP Genel Başkan Yardımcısı Karaman Gümüşhane’de
banner400

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, partisinin Merkez ilçe 7. olağan kongresine katılmak için Gümüşhane’ye geldi.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongrede konuşan Karaman, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkaracaklarını belirterek, “Her partiden oy alacak bir aday çıkaracağız. Bu aday kim? İçimizde üniversite mezunu, askerliğini yapmış, 40 yaşını geçmiş ne kadar arkadaşımız varsa hepsi cumhurbaşkanı aday adayımızdır. Önce bu davanın yükünü çeken yoklukta cebinde çocuğunun haçlığından süt pasından kesip getiren paralarla bu davayı yürüten kardeşlerimize soracağız. Onların düşüncesini alacağız. Ondan sonra bu isimleri anket yaprak milletimize soracağız. Kamuoyunu dinleyeceğiz. En sonunda da bir kişiyi cumhurbaşkanı yapacağız. Allah kime nasip ettiyse o olacak. İnanıyorum ki Allah bu dönemde mili görüşçü bir cumhurbaşkanını bu ülkeye nasip edecek” dedi.

Bugün Türkiye’de şahsiyetli bir dış politika olmadığını savunan Karaman, “Rus uçağı düşürüldüğü zaman birisi dedi ki ben emir verdim, öbürü dedik ben emir verdim. Sonra dediler kim emir verdi ya! Bu FETÖ’cüler mi yaptı bunu. Biz dedik ki Suriye’deki problemi çözmenin yolu Suriye, Irak, İran, Türkiye, Mısır, Ürdün komşu ülkeler oturur bir araya geliriz. Rusya’nın ne işi var Suriye’de. Amerika 10 bin kilometreden ne işi var. Biz 5 Müslüman ülke oturur meselemizi çözeriz. Çözemezsek haksız olan tarafı biz döveriz. Hristiyan uçağı gidip orayı bombalamaz. 

Konuşmasında İslam beldelerinin emperyal güçler tarafından işgal ve bombardıman altında olduğunu kaydeden SP Gümüşhane İl Başkanı Av.Akın Demir de ülke yöneticilerinin beklentinin aksine işgal ve bombardımana destek vermelerinin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde Av. Ebubekir Çelik, Saadet Partisi’nin yeni Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı oldu.


 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38