banner333

banner309

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu başladı

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığınca düzenlenen ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu’ Gümüşhane’de başladı.

Siyaset 19.12.2017, 17:07
Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu başladı
banner400

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığınca düzenlenen ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri ForumuGümüşhane’de başladı.

İki oturum halinde yapılacak olan forum Gümüşhane Belediyesi Lokalinde gerçekleştiriliyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen forumlarla kentlerin beklentilerinin tespit edilmesinin hedefleniyor.

Toplantıya katılan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, “Amacımız Ekonomik İşler Başkanlığı olarak 15 yılda, 81 ilde gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilecek olan, memnuniyet duyulan yatırımları, bu yatırımların hayata geçirilmesinin önündeki engelleri tespit edip Türkiye ekonomisi üzerinden mikro düzeyde incelemeler yapmaktır” dedi.

Her ilin sanayiden tarıma, turizmden eğitime kadar coğrafyalarını tahlil edip bu coğrafyalar üzerindeki yatırımların ve AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaların tespiti için forumun yapıldığını dile getiren Salman, buradan çıkacak sonuçların kendilerine yol gösterici olacağını kaydetti.

Parti teşkilatları, sivil toplum örgütleri ve şehir insanlarıyla toplantılar gerçekleştireceklerini ifade eden Salman, şöyle konuştu: “Buradan çıkan sonuçlarla ciddi bir rapor oluşturulacaktır. Bu raporlar direk olarak Cumhurbaşkanımızın kendisine verilecek ve Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla illerdeki hükümet projeleri ve politikalarında dikkatleri çekecektir.  2019 seçimlerine giderken uluslararası siyasetin, komşularımızın yaşadığı sıkıntıların, dünyadaki ekonomik krizin nedenlerinin Türkiye'de en az hissedilmesi için tedbirlerimizi almaktayız. Mikro düzeydeki verilerin makro düzeydeki etkilerini de bilmekteyiz. O yüzden illerde yaptığımız anketlerin ve çalışmaların sonucu makro düzeydeki ekonomik göstergeler için de çok önemli olmaktadır. Buradan çıkacak sonuçlar bizlere yol gösterici olacak.”

Salman'ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ve parti yöneticilerinin de katıldığı toplantı basına kapalı devam etti.

Forumun öğleden sonra ki kısmında sivil toplum örgütleriyle görüşülecek.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09