banner333

banner309

Saldırılara Bir Kınamada Gümüşhane’den

Hür Dava Partisi Gümüşhane İl Teşkilatı, son dönemlerde partilerine ve üyelerine yönelik yapılan saldırılarla ilgili bir açıklama yaptı.

Siyaset 08.01.2014, 08:38 08.01.2014, 08:39
Saldırılara Bir Kınamada Gümüşhane’den
banner400

 Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Gümüşhane İl Teşkilatı yaptığı basın açıklaması ile partilerinin Cizre ve Muradiye İlçe Teşkilatlarına PKK’liler tarafından düzenlenen taşlı ve molotoflu saldırıları kınadı.

 “HÜDA PAR Allah rızasını gözeten bir partidir.”

İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, “Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), içtimai hayatta kaybolan veya hapsolunan toplumsal değerlerin yeniden kazanılması, şahsi hayatta tahrip edilen veya içi boşaltılmış manevi duyguların yeniden gerçek hüviyetine  bürünmesi, siyaset sahnesinde halkın değerlerini korumaya ve bunlara sahip çıkmayı ilke edinen, ahlaki çöküntünün yeniden güzel ahlaka dönüşmesi, İslami ve insani değerlere yeniden itibar kazandırılması için çalışan ve bu uğurda yalnızca Allah rızasını gözeten bir partidir.” İfadeleri yer aldı.

 “Dört günde üç defa saldırıya uğradık.”

HÜDA PAR’ın kuruluşun birinci yılını yeni doldurduğu hatırlatılan açıklamada, “bütün şer odakların hedefi haline gelmiş, yalan, karalama, taciz, hakaret, takip ve fiili saldırıya uğramasına  ve bütün bunlar göz önünde olmasına rağmen, ne saldırganlar yakalanmış ne de bu saldırılar medyada yer almıştır.  Yeni yılın ilk dört gününde bdp/pkk'li gruplar tarafında üç defa saldırıya uğramıştır. Cizre’de parti üyelerimizin broşür dağıtmasını hazmedemeyen bu cenahlar bilfiil üyelerimize saldırdılar. Akabinde bir gece vaktinde Van- Muradiye ilçe teşkilatına taşlı saldırıda bulundular. Yine Cizre'de bir parti üyemizin evine molotof attılar.  Üyemizin erken fark etmesiyle yangın büyümeden büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.”

 “Partimiz Hakka ve halka hizmet etmeye kendisini şiar edinmiştir.”

Şu an bir kaos yaşanmıyorsa bu HÜDA PAR'ın izzetli duruşu ve sabrından kaynaklandığı vurgulanan açıklamada, “Bu sabır HÜDA PAR'ı muzaffer edecek inşaAllah ve bütün şer odakların hevesi kursaklarında kalacak biiznillah. 

Hakk'a ve halka hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş olan partimizi bu yolla durduracaklarını zanneden karanlık yapılar, yanıldıklarını anlayacaklardır.  Hür Dava Partisi, bu tahriklere ve saldırılara rağmen, sağduyusundan hiçbir şey kaybetmeden emin ve ağır adımlarla hedefe yürümeye devam edecektir.” Denildi.  

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34