banner333

banner309

Pektaş Yoğun Tempoda Devam Ediyor

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş seçim çalışmalarına devam ediyor.

Siyaset 11.06.2018, 08:08 12.06.2018, 09:05
Pektaş Yoğun Tempoda Devam Ediyor
banner400

    Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş 24 Haziran seçim çalışmaları için çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor.

    Milletvekili Cihan Pektaş seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri, köyleri, sivil toplum kuruluşlarını ve kamu kurumlarını ziyaret ediyor. İftar sonrası sahura kadar da programlarına devam eden Pektaş esnaf ziyareti, öğrencilerle buluşma, kahvehane ve dernek ziyaretleri programlarını da iftar sahur arası yapıyor. Gittiği bölgelerde yoğun ilgiyle karşılaşan Pektaş durumdan oldukça memnun. Çalışmalar kapsamında Cuma gününü Kürtün ilçesinde geçiren Pektaş ilçeye bağlı  Yeşilköy, Elceğiz, Taşlıca ve Üçtaş köylerini ziyaret etti. Köylerin yanı sıra Kürtün Çağlayandibi Şelalesi ve Tabiat Parkında incelemelerde bulunan Pektaş Kürtün Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak orucunu Kürtün’lü hemşerileri ile açtı. Sahura kadar il merkezinde esnaf ziyareti yapan Pektaş sahurda ise öğrencileri ağırladı. Cumartesi günkü programını ise Kelkit ilçesinde tamamlayan Milletvekili Cihan Pektaş ilçe pazarında hemşerileri ile buluştuktan sonra ilçeye bağlı Bulak, Aziz, Elmelik, Eskiyol, Güzyurdu, Karacaören, Yeniyol ve Bindal köylerini ziyaret etti. Ziyaret ettiği köylerde hemşerileri ile kucaklaşan Pektaş yoğun ilgi ile karşılandı. İftara kadar köyleri dolaşan Cihan Pektaş iftarda ise Kelkit Belediyesinin düzenlemiş olduğu toplu iftar programına katılarak orucunu hemşerileri ile açtı. İftar sonrası il merkezine gelerek Gençlik Kollarının öğrenci evi ziyaretleri programına eşlik eden Pektaş Pazar gününü ise Şiran ilçesinde geçirdi.

Yorumlar (1)
Hüseyin Karakaş 6 yıl önce
cihan bektaş,vekil olarak gümüşhane için tek kanun teklifi yok sadece akp grubu adına verilen teklifler.2 anayasa değişiklik teklifi,siyasi etik teklifi,bazı kanunlarda değişiklik teklifi, 8 kez kürsüye çıkmış bunlarda yemin töreni, 1 kez sataşma,2 kez gümüşhanenin düşman işgalinden kurtarılması, 2 kez bütçe kanununda konuşmuş,1 kez de dsi̇ kuruluş yıl dönümünde,
hacı osman akgül, 3 bütçe konuşması,1 ant içme,1 gümüşhanenin düşman işgalinden kurtarılması konuşması.2 anayasa değişiklik teklifinde imzası var.
görüldüğü gibi gümüşhane için hiçbir şey yapmamışlar ama gümüşhane milletvekilleri, yine oy verin bakalım bu dönem ne yaparlar.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11