banner333

banner309

Musa Küçük: Teveccüh Bizden Yana

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, Gümüşkoza Gazetesine yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzaladığı protokolün Türkiye’nin ve milletin geleceği olduğunu söyledi.

Siyaset 18.06.2018, 12:26 18.06.2018, 11:40
Musa Küçük: Teveccüh Bizden Yana
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, Gümüşkoza Gazetesine yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzaladığı protokolün Türkiye’nin ve milletin geleceği olduğunu söyledi.

Türkiye’nin ve milletin geleceğinin Cumhur İttifakı’nda yaptığını ifade eden Küçük, “Bu ittifak, milletin bağrından çıkan bir ittifaktır. Bu ittifak zorlama bir ittifak değildir. Bu ittifak yandan çalkı bi,r ittifak değildir. Bu ittifak PKK’lılarla gizli anlaşma yapan bir ittifak değildir. Bu ittifak, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini teminat altına alan bir ittifaktır” dedi.

“Erdoğan’ın Seçilmesi Ülke İçin Önemlidir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinin, kendileri için değil, ülke için önemli olduğuna işaret eden Küçük, şöyle devam etti: “Biz, MHP olarak başından itibaren bir şeyi çok önemsedik. O şey, önce partim değil, ülkemdir. MHP, ilk defa kendisini feda etmiyor. MHP, daha önce de bu ülke için, bu millet için kendini feda etmiştir. Yine feda ediyor. Çünkü Türkiye’nin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemdeyiz. Emperyalizm bütün ülkeyi çepeçevre kuşattı, bölmek istiyor. İran’ı bölmek istiyor. Suriye’yi, Irak’ı görüyoruz. İsrail’in kendine göre güvenliğini sağlamak için bu siyonizmin bir oyunudur. Siyonizm, İsrail’in bin yıllık geleceğini sağlamak için dört ülkeyi hedef aldı. Bunlar Suriye, Irak, Irak ve Türkiye’dir”

“Emperyalizmin Oyununa Dur Diyeceğiz”

Emperyalizmin oyununa dur demek için bir tek yolu olduğunu ifade eden Küçük, “Bu da Cumhur İttifakı’nı sağlamaktır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bu vahim tabloyu gördü ve partimizi feda edecek noktaya taşıyarak Cumhur İttifakı’na imza attı. Cumhur İttifakı, bu ülkenin, bu milletin geleceğidir. Bunu bir kere yerine teslim edelim. Gümüşhane’ye gelince, hepimiz Gümüşhaneliyiz. Gümüşhane bizim biricik varlığımızdır. Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi’nin topraklarının çocuklarıyız. Bu topraklar bereket saçan topraklardır. Onun bize bıraktığı topraklarda var olma mücadelesi veriyoruz. Bu şehri daha ileri taşıma mücadelesi veriyoruz” diye konuştu.

“Gümüşhane’yi Ayağa Kaldırmalıyız”

Küçük, “Bir tarafımızda Erzurum, bir tarafımızda Trabzon olmasa, bu şehir yok hükmündedir” ifadesini kullanarak, şunları kaydetti: “Gümüşhane tüneller şehri diyoruz. Gümüşhane, Trabzon-İran Transit Yolu üzerinde olmasa bu tünelleri bu şehre yapmazlar. Bunun için büyük yatırımlar alıyoruz. Yeni Zigana Tünelini de bu çerçevede değerlendirmek lazım. Trabzon’a ‘Yatırım Adası’ yapılıyor. Trabzon’dan kalkan tırlar, Ovit’ten gitmez. Hepsi Zigana Tünelinden gidecekler. İran ile Trabzon Transit Yolu üzerinde merkezi görev gören Gümüşhane’yi ayağa kaldırmamız en önemli meselemizdir.”

“Turizmden Bu Güne Kadar Ne Aldık?”

Gümüşhane’nin turizmden bu güne kadar ne aldık, sorusunu soran Küçük, şu ifadeleri kullandı: “Bana göre hiçbir şey alamadık. Trabzon’a gelen 1 milyon turistten 50 bin niye alamıyoruz? Ben, milletvekili seçilmeliyim, ben bu şehri seviyorum. Benim bu şehrin geleceğine ilişkin cansiperane hizmetlerim olacak. Ben bu şehirde yaşayan insanları seviyorum. Ben, bu şehir için milletvekili olmak istiyorum. Bir dönem bunu denesinler. Cumhur İttifakı içinde buna karar verilebilir. Eski ülküdaşlarım buna karar verebilir. Gümüşhane’de Cumhur İttifakı 2 yapıyor. Cumhur İttifakı içerisinde Gümüşhane beni göndersin. Ben buna layık olmaya çalışacağım. Gümüşhane’nin her bölgesine hangi hizmet gitmek istiyorsa o hizmetleri götüreceğim. Bu benim için namus sözüdür. Gümüşhane’de çok iyi bir insan var4, Sayın Mahmut Oltan Sungurlu. Ne dedi, ‘Gümüşhane’ye söz verdim, ben gittiğim gibi tertemiz döneceğim’ ve tertemiz döndü. Siyaseti tertemiz bıraktı. Söylediği sözün kıymeti var. İtibarını yükseltti. Bir Gümüşhaneli gibi tertemiz kaldı. Ben de şerefim üzerine söz veriyorum, tertemiz ve dürüst kalacağım. Gümüşhane’den çıkmayacağım. Evimin bir bölümünü buraya taşıyacağım ve bu şehirde yaşayacağım. MHP’nin vatan sevgisini, toprak sevgisini, insan sevgisini bu şehirde göstereceğim. Cumhur İttifakı 2-0. Bu 2’nin biri de ben olmak istiyorum.”

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46