banner333

banner309

Milli İttifak adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı düzenlediği ortak toplantı ile 7 Haziran 2015 genel seçimleri için milletvekili adayları olan İsmail Hakkı Akkiraz ve Adem Kaya’yı tanıttı.

Siyaset 04.05.2015, 22:50 04.05.2015, 22:51
Milli İttifak adaylarını tanıttı
banner400
Gümüşhane-Bayburt Baro Başkanlığı Mahmut Oltan Sungurlu Sosyal Tesisleri çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Akın Demir, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Saadet Partisi Gümüşhane Milletvekili adayları İsmail Hakkı Akkiraz ve Adem Kaya, Saadet Partisi teşkilat yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SP İl Başkanı Akın Demir, Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin 7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimlerinde milli ittifakı gerçekleştirerek bu seçime girilmesi hususunda karar aldığını hatırlatarak Gümüşhane’de de milli ittifak adaylarının İsmail Hakkı Akkiraz ve Adem Kaya olduğunu söyledi.

“GÜMÜŞHANE’NİN SORUNLARINI BİLEN VE ŞEHRİ ÇOK YAKINDAN TANIYAN İKİ MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ VAR”

Seçimlerin hem Gümüşhane hem de ülke açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Demir, “Gümüşhane’mizde bu seçimle birlikte milli ittifakın adayları seçilmesi hususunda teşkilat olarak biz üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Gerek adaylarımızın çalışmalarına gerekse halka seçim beyannamemizde ifade ettiğimiz hususları anlatma ulaştırma hususunda büyük bir gayret ve özveriyle çalışacağız. Gümüşhane’nin sorunlarını bilen Gümüşhane’yi çok yakından tanıyan iki tane milletvekili adayımız var. Gümüşhane’nin meselesini meclise taşıyabilecek ve çözümü hususunda üzerine düşebileni yapabilecek en iyi yapabilecek adaylarımız var. Allah ikisinin de yardımcısı olsun adaylarımızın bu özverisini bu gayretini umduğumuz yerlere taşımayı bizlere nasip eder.” dedi.

“MİLLİ İTTİFAK ÇATISINDA OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

BBP İl Başkanı Rıdvan Taşkın ise milli ittifak çatısı altında olmaktan dolayı büyük onur duyduklarını belirterek, “Milletvekili adaylarımızın elinden gelenleri yapacaklarına, canla başla çalışacaklarına inanıyorum. Bireysel olarak çalışarak her eve her aileye ulaşarak kendimizi onlara ifade etmek ve hedefimizi o insanlara söylemek zorunda olduğumuzu düşünerek herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve vekillerimize de başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Toplantıda konuşan SP Milletvekili adayı İsmail Hakkı Akkiraz, iktidarı ve politikalarını eleştirirken, Adem Kaya ise bölgede ve Gümüşhane’de ciddi sorunlar olduğu için ve bu sorunlara şahit olduğu için milletvekili adayı olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45