banner333

banner309

Milletvekili Üstün Hız Kesmiyor

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün İl Merkezinde kamu kurumlarının çalışanlarını ziyaret etti. Milletvekili Üstün seçim çalışmaları kapsamında il merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışan personeller ile hasbihal etti.

Siyaset 08.05.2015, 09:16 08.05.2015, 09:19
Milletvekili Üstün Hız Kesmiyor
banner400
Kurumlarındaki şikayet ve talepleri dinleyen Üstün gün içerisinde Devlet Su İşleri Gümüşhane Şube Müdürlüğü, Gümüşhane İl Özel İdaresi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Gümüşhane İl Müftülüğü, Gümüşhane Devlet Hastanesi ve Gümüşhane Belediyesi’ne bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ayrıca gün içerisinde esnaf ve kıraathaneleri ziyaret eden Üstün hemşerileri ile bir araya geldi.


ÜSTÜN GÜMÜŞHANE LİSESİ TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILDI
Gümüşhane Lisesi öğrencileri tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanarak, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz ile fuarın açılışını yapan Üstün “ Hepsi birbirinden değerli gençlerimizin kendi ürettiği projeleri kendilerinden dinledik. Düşünen, üreten ve bu düşüncelerine devletten destek bularak ortaya çıkaran bir gençlik Türkiye’nin 2023 hedeflerine hızla ilerlediğinin göstergesidir.” Dedi.


İCAT ÇIKARIN
Fuar sonrasında açıklama yapan Üstün “Bizim gençliğimizde birisi herhangi bir fikir ortaya attığı zaman “Susun İcat Çıkarmayın!” denirdi. Biz ise bugün gençlerimize icat çıkarması, düşünüp bir fikir ortaya koyması için maddi manevi destek oluyoruz. İşte bu eski Türkiye ile Yeni Türkiye’nin farkını apaçık ortaya koyuyor. Eski Türkiye’de bizim yerimize birileri düşünürken, Yeni Türkiye’de herkes kendi iradesiyle düşünmeye ve bu düşüncesini eyleme dökmeye başladı. Osmanlı’da mühendislik için açılan mektepler niye vardı? Türkiye bugün bizim iktidarlarımızın gayreti ve başarısıyla artık özüne dönmeye başladı.” Diyerek projelerini kendilerinden dinlediği öğrencilerin hepsini yürekten tebrik ettiğini vurguladı.


MİLLETVEKİLİ ÜSTÜN, BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI’NA KATILDI
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediyesi’nin devam eden Mayıs ayı toplantısına katıldı. 
Belediye Başkanı Ercan Çimen’in başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya katılan Üstün, yaptığı konuşmada, belediyeciliğin çok önemli bir görev olduğunu belirtti. 
Üstün, Gümüşhane Belediye Meclisi’nin kardeşçe bir yapısının olduğunu ifade ederek, “Belediyecilik çok önemli bir görev. Çünkü yaptığınız hizmetler, yaptığınız işler direkt olarak bu şehirde yaşayanların hayatını etkiliyor. Şehirlerin geleceğini belirlemek adına da çok önemli bir göreviniz var. İnşallah hayırlı neticeler alırsınız, başarılı olursunuz. Bizler de gücümüzün yettiği kadarıyla sizlere destek oluruz. Burada iktidarı, muhalefeti hep beraber herkesin amacı bu şehre hizmet etmektir. Dolayısıyla muhakkak görüşlerimiz farklı olabilir ama TBMM’de de Belediye Meclisi’nde de ve İl Genel Meclisi’nde de muhalefet mantığından kurtulmamız gerekiyor. Özellikle Belediye Meclislerinde bir şehir planlamaya çalışılırken, makul olanlara birlik ve beraberlik ile katkı koymak gerekiyor. Gümüşhane Belediye Meclisinde arkadaşça, kardeşçe bir yapı var. İnşallah bu yapınız devam eder. Hizmetlerinize katkı sunmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ihtiyaçlarının her aşamasında bizlerde yer alırız. Sizlere katkı sağlamak, destek vermek bizlerin görevi ve vazifesidir” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38