banner333

banner309

Milletvekili Feramuz Üstün Köy Muhtarları İle İftarda Biraraya Geldi

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 16 Köy’ün Muhtarı ve Ak Parti Köy Temsilcileri ve vatandaşlar Ak Parti İl Bakanlığının Kurtoğlu Köyü’nde organize ettiği iftar yemeğine katıldı.

Siyaset 22.07.2014, 08:36 22.07.2014, 11:40
Milletvekili Feramuz Üstün Köy Muhtarları İle İftarda Biraraya Geldi
banner400

 Köylerin ve Muhtarların taleplerinin çözümü için durmaksızın çalıştığını ifade eden Üstün yapılan yatırımları ve hizmetleri anlattı. Üstün “ Köylerimizden göçün durdurulması ve istihdamın yeteri oranda sağlanması için çaışmalarımızı gün geçtikçe artırıyoruz. Bunun neticesinde yıllardır azalan nüfusumuz 2011’den sonra belirli oranlarda artmaya başladı.” Dedi.

Milletvekili Üstün Pankartlarla Karşılandı

Yapılan iftar için Kurtoğlu köyüne giden Milletvekili Üstün halkın yuğun teveccühü ile karşılaştı. Milletvekili Üstün “ Sizlerin teveccühü ve sevgisi bizleri yaptığımız işte mutlu ve motive etmesiyle birlikte, sizlerin vekilliğini yaparken ne kadar dikkat etmemiz gerektiğini de hatırlatıyor.” Dedi. Mübarek Ramazan Ayının sonuna doğru gelmemizden ötürü bir burukluk yaşıyoruz fakat; bu gibi organizasyonları ve birliktelikleri Ramazan ayı dışında da artırarak tekrarlamamız gerekir. Gümüşhanelinin ne kadar misafirperver olduğunu ara ara davetimize icabet edip şehir dışından gelen bürokrat ve siyasetçi arkadaşlarımızdan duydukça gurur duyuyoruz. Gümüşhane’nin yatırımlarını yerinde görmesi ve anında müdahale etmesi için davet ettiğimiz Genel Müdürlerimiz ve diğer bürokrat arkadaşlarımız bizleri  Ankara’da görünce sizin ilgi ve alakanızdan bahsediyor. Haliyle buda bizleri mutlu ediyor.” Diyerek Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’in Gümüşhane programının bitiminden sonra daveti dolayısıyla kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

Milletvekili Üstün, muhtarların talep ve şikayetlerini dinledikten sonra iftar organizasyonu için Ak Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz’e ve İl Başkanlığı’nın Yöneticilerine, Kurtoğlu Köyü Muhtarı ve Köylülerine, iftara katılan tüm muhtarlara ve köylülere teşekkür ederek bugün ki iftardan çok mutlu olduğunu belirtti. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45