banner333

banner309

MHP’nin adayları belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı, aralarında Gümüşhane’nin de bulunduğu 12 il ve ilçeler için 31 Mart yerel seçimlerindeki Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Siyaset 09.12.2018, 19:25 10.12.2018, 09:11
MHP’nin adayları belli oldu
banner400

MHP Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, yaptığı yazılı basın açıklamasında Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Edirne, Gümüşhane, Iğdır, Yalova, Yozgat ve Adıyaman illeri ile bu illere bağlı yerleşim bölgesindeki adaylar kamuoyuyla paylaşıldı.

Buna göre Gümüşhane il merkezinde aday olarak AK Parti kurucularından ve AK Parti’nin 22.dönem Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan aday olarak gösterilirken, Köse ilçesinde Turgay Kesler, Şiran ilçesinde Mutlu Özel, Torul ilçesinde ise Evren Evrim Özdemir açıklandı.

Beldelerde ise Merkeze ilçeye bağlı ArzularKabaköy belgesinde Çetin Rıza Tanış, Kelkit ilçesine bağlı Öbektaş beldesinde Yemen Demir, Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük beldesinde Sezai Doğan aday olarak açıklandı.

Yorumlar (13)
Fatih 5 yıl önce
Ercan Çimen’i şimdiden tebrik ediyorum. Sabri varana bir MHP’li olarak asla oy vermeyeceğim
Cemil 5 yıl önce
Varan ailesi adına çok üzüldüm. Büyük bir hata. Bizden de oy yok.
Fikret 5 yıl önce
Ercan başkan hayırlı olsun. Yılda bir gün şehre gelenler aday olmaya başlamış. MHP kendince seçimi alacağı düşünde o kadar eminim ki asla kazanamaz. 31 Mart akşamı MHP’nin bahanesini çok merak ediyorum.
Yusuf 5 yıl önce
Ak partili olanlarla olmayanların ayrılacağı bir seçim olacak. Kim kimin yanında herkes iyi gözlemlesin. Seçimden sonra ak partiliymiş gibi olanları partinin de bilmesi lazım.
Orhan 5 yıl önce
Sabri beye başarılar dilerim işAllah olur Gümüşhane kazanır
Mehmet 5 yıl önce
İşin kötü tarafı seçilemediğindw çekip gidecek ve enkaz vartalarım üstüne kalacak. Bu adam bunu hesap etmemiş. Kaybetmesi durumunda abilerini hiç düşündün mü? Ben ondan daha çok düşünüyorum. Abilerine üzüldüm. Belliki abilerini hiç düşünmeden bu kararı almış. Ama abilerine helal olsun Ak partiliyiz oyumuz ak partinin diyorlar. Tebrik ediyorum.
Osman 5 yıl önce
MHP baştan kaybettin. Yanlış adayla yola çıktın. Git de kahvehanelerde konuşulanları dinle. Halkta karşılığı var mı seçimde parti olarak siz de göreceksiniz. Mhpye karşı olan adamları aday karşımıza çıkardınız. biz oy vermeyeceğiz bakalım kim verecek. MHP olarak Gümüşhane’de silinip gideceksiniz. Bu seçim size iyi bir ders olacak.
ahmet 5 yıl önce
hani mhpliler kafatascıydı ne oldu?
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39