banner333

banner309

MHP’den Gövde Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından yürüyüş düzenledi.

Siyaset 13.06.2018, 09:30 13.06.2018, 00:00
MHP’den Gövde Gösterisi
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından yürüyüş düzenledi.

Cumhuriyet Caddesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüşe, MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, MHP Gümüşhane Milletvekili adayları Musa Küçük, Akın Üstün, il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları ile partililer katıldı.

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, yürüyüş öncesi yaptığı açıklamada, seçim startı verildikten sonra bütün esnaf ziyaretlerini hemen hemen tamamladıklarını belirterek, “Gitmediğimiz yer, elini sıkmadığımız esnafımız kalmadı. Haftada bir defa, iki defa, hatta üç defa elini sıktığımız esnafımız oldu. Daha sonra milletvekili aday adayları ile birlikte yaptık. Bugün ise milletvekili adaylarımızla birlikte hem yürüyüş düzenledik hem de cadde üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret edeceğiz” dedi.

“Hayırlı Bayramlar Dileyeceğiz”

Önceki gecenin Kadir Gecesi olduğunu anımsatan Başkan Aydın, “Önümüzde Ramazan Bayramı var. Köyüne giden, ya da il dışına bayram nedeniyle giden esnafımız var. Biz, milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımızla birlikte yaklaşan Ramazan Bayramını kutlamak hem de kendilerine karanfil vereceğiz. Bir bakıma bayramlaşmış olacağız. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin” açıklamasında bulundu.

“Seçimlerde İddialıyız”

MHP Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük ise, “Bugünkü esnaf yürüyüşümüze teşkilatlarımızın, ülküdaşlarımızın yoğun katılımı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçimlerde ne kadar iddialı olduğunu göstermektedir. İnşallah ülküdaşlarımızın desteği sandığa yansıyacaktır. Ben, bu çalışmalarımızda destek veren il ve ilçe teşkilatlarımıza, ülkü ocaklarımıza, sendikamıza, kadın ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah bu da sandığa yansıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Açıklama sonrası başlayan yürüyüş boyunca ziyaret edilen esnafa karanfil verilerek, bayram kutlamasında bulunuldu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09