banner333

banner309

MHP “Zeytin Dalı Harekâtı” İçin Askerlik Şubesi’ne Başvurdu

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye-Afrin’de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ’e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için askerlik şubesine başvuru yaptı.

Siyaset 31.01.2018, 10:00
MHP “Zeytin Dalı Harekâtı” İçin Askerlik Şubesi’ne Başvurdu
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye-Afrin’de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ’e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için askerlik şubesine başvuru yaptı.
MHP İl Başkanı Nadim Aydın ile birlikte Gümüşhane Askerlik Şubesine gelen Merkez İlçe Başkanı Bilal Özdener, Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanı Salih Taşçı ve teşkilatın yönetim kurulu üyeleri Gümüşhane askerlik şubesine başvuru yaptı. MHP teşkilatı, hazırladıkları dilekçeleri Askerlik Şubesi yetkililerine teslim etti.
“Kayıtsız Şartsız Destekliyoruz”
Başvuru sonrası çıkışta basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Nadim Aydın, devletin ve güvenlik güçlülerinin yaptığı meşru ve haklı Afrin, Menbiç operasyonunu kayıtsız ve şartsız desteklediklerini belirterek, “Her daim yanlarında olmak için bugün itibarıyla askerlik şubesine Milliyetçi Hareket Partisi il, ilçe ve ocak teşkilât başkanları ve yöneticileri, mensupları ile gönüllü olarak operasyonlara katılıp bu kutlu ve kutsal saydığımız devletimizin varlığı ve bütünlüğü için mücadele eden kardeşlerimize moral ve yardımcı olmak, gönüllü afetine gitmek için dilekçelerimizi veriyoruz. Vatan millet din devlet ezan bayrak uğrunda savaşarak şehit olmayı o kutsal makama ulaşmayı inşallah yüce rabbim bizlere nasip eder” dedi.
“Mücadele Beka Mücadelesidir”
“Siyasi parti olarak bizim tek, var oluş, kuruluş gayemiz devlet ebet müddettir, devlet yoksa partinin var olmasının hiç bir anlamı yoktur” ifadesini kullanan Aydın, “Ülkücü hareket olarak 1980 öncesi verdiğimiz onurlu ve şerefli mücadelenin ne anlama geldiğini dün anlamayanlar bugün anlamaya başladılar. O günlerde Türk düşmanı olan Amerika’nın gayri-meşru çocukları karsısında vatanımız adına verdiğimiz mücadelede beş bin abimizi ve kardeşimizi şehit verdik. O zamanki mücadelemiz bugün olduğu gibi iktidar değil beka mücadelesi, bu cennet vatani böldürtmemek mücadelesiydi. Çok şükür onca çileye işkenceye rağmen bunu dün başardık bundan sonra vatanımıza yapılan yapılacak her türlü saldırıyı şiddetle bertaraf edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
“Hazır Kıta Bekliyoruz”
Ülkücü Hareket olarak devletin ve hükümetin yanında olduklarına dikkat çeken Aydın, “Zeytin Dalı Operasyonunda mücadele eden kardeşlerimize maddi olarak göndereceğiniz çok bir şeyimiz yoktur belki ama kardeşlerimiz rahat olsun. Görev verildiği an güvenlik güçlerimiz ve devlet için onlara siper olacak hiç gözünü kırpmadan onlara sıkılacak kurşunun önüne atlayacak milyonlarca ülkücü var ve her an hazır kıta bekliyor” ifadelerini kullandı.
“Şeytanı Bile Esir Alırız”
Türkiye’nin İslam’ın son kalesi olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Aydın, şunları söyledi:
“Bu kale nizami alem, ilahi kelimetullah turan ve kızıl elma ülküsünü gerçekleştirmeden düşmeyecektir ve bu kaleyi düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Türk milleti merak etmesin bizde doğduğunda vatana kurban olsun diye kınası yapılanların sayısını kimse bilemez, hesap edemez. Çünkü biz annemizin duasıyla gelip imamın salasıyla gidecek kadar inanmış ülkücüleriz. Türk milleti olarak savaşı sevmeyiz ama savaşa başlarsak cehennemde şeytanı esir alırız buda böyle biline.”
“Leke Sürdürmeyeceğiz”
Ordunun dünkü amacı ile bugünkü amacının aynı olduğunu vurgulayan Aydın, “Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV. İn Bedir de Uhud da ki amacı neyse, Fatih’in İstanbul’un fethindeki gayesi neyse, Çanakkale’de Mustafa Kemal’in hedefi neyse bugün de Ordumuzun hedefi odur. Nizam-ı Alem İlahi-Kelimetullah davası için şehit olan Ruhi Kılıçkıran Fırat Çakıroğlu Fethi Sekin Ömer Halisdemir ve bu operasyonda şehit olan kardeşlerimizin amaçları aynıdır. Hedefleri aynıdır. Onlar mevzubahis vatan ise gerisi teferruattır deyip Şehadet şerbeti içtiler. Onlardan Allah razı olsun, gözleri arkada kalmasın. Allah şahit geride bıraktıkları emanete leke sürdürmeyeceğiz. Eğer emanetlerine sahip çıkmazsak Allah bizi iki cihanda zelil eylesin. Kızıl elmayı hedef gören ve bu hedefe yürüyen siyasilere ordumuza, güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum” cümleleri ile açıklamasını sonlandırdı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11