banner333

banner309

MHP Şiran kongresi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) devam eden ilçe kongreleri kapsamında bugün de Şiran kongresi yapıldı.

Siyaset 09.03.2017, 08:40
MHP Şiran kongresi yapıldı
banner400

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) devam eden ilçe kongreleri kapsamında bugün de Şiran kongresi yapıldı.

MHP Şiran İlçe Başkanlığı Kongresi Şiran ilçe başkanlığında gerçekleşti. 242 delegenin yarısından fazlasının katıldığı kongrede tek liste oya sunuldu. Delegelerin oylarıyla Veysel Çubukçu ve yönetimi yetkilendirildi. Tek adayla girilen kongrede İlçe Başkanlığına Veysel Çubukçu seçildi. Kongrenin Divan Başkanlığını MHP MYK Üyesi Musa Küçük, Divan Üyeliğini ise MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selahattin Koçaslan ile Güven Kapucu yaptı.

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, il yöneticileri, İl Encümeni Erbil Taş tan, İlçe Belediye Encümenleri Gürbüz Tuğ, Fikret Şahin, Fuat Karaca, İlçe Ocak Başkanı Murat Taştan ve bugüne kadar MHP İlçe Başkanlığında görev almış tüm üyelerin de katıldığı kongrede Veysel Çubukçu başkanlığındaki yönetim kuruluna Özcan Polat, Kenan Turan, Vedat Malı, Mahin Şahin, Börtekin Taştan, Behsat Özel, M.Kürşat Karabıçak, Lokman Seyhan, Oğuzhan Çolak, Selahattin Özdemir, Nejdet Kaya, Sezai Yeniçeri, Mutlu Özel, Ali Kaya seçildi.

Şiran İlçe Başkanı Veysel Çubukçu kongrede yaptığı konuşmasında, “Yapılan kongremiz inşallah Şiran için, partimiz için ve ülkemiz için hayırlara vesile olacaktır. Şiran ilçemizde güzel bir birliktelik olmuş, partimize emeği geçen herkesin görüşü alınmış, üyelerimiz ile istişare edilmiş ve herkesin kabul edeceği destek olacağı bir yönetim kurulu oluşturulmuştur.

Göreve geldiğim günden bugüne partimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu konuda eksiğimiz olduysa bunu da sizin hoşgörünüze bırakıyorum. Bugünden sonrada partimi ve sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Seçime katılan, destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09