banner333

banner309

MHP İl Başkanı Mazman'a, AK Parti SKM Başkanı Ergin'den Cevap

AK Parti SKM Başkanı Ergin, MHP İl Başkanı Mazman'ın iddialarına yanıt verdi.

Siyaset 06.01.2014, 15:00 06.01.2014, 15:02
MHP İl Başkanı Mazman'a, AK Parti SKM Başkanı Ergin'den Cevap
banner400

 MHP İL BAŞKANI MAZMAN’A, AK PARTİ SKM BAŞKANI ERGİN’DEN CEVAP

Milletimiz geçtiğimiz süreçte önce gezi parkı sokak eylemleri, ardından da 17 Aralık’ta yolsuzluk kisvesi ve kılıfıyla başlatılan sözde bir soruşturma bahanesiyle büyük bir kumpasa maruz bırakılmak istenmektedir.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında halkımızın büyük bir teveccühle başa getirmiş olduğu meşru hükümetimizi ve aziz milletimizi tuzağa düşürerek, ülke kaynaklarını yağmalamaya kast etmiş olan bu büyük ve çok uluslu operasyonun kirli hedefleri Allah’a Hamdolsun ki; Hükümetimizin basiretli yaklaşımıyla bir bir açığa çıkmış, bu kirli kumpas hedefine ulaşamadan çökmüştür.

Kardeşi kardeşe düşürerek, milletimizi büyük bir zafiyetin içerisine çekmeye çalışan bu şer odaklarının kimler olduğunu aziz milletimiz derin ferasetiyle görmüş ve milli iradesine büyük bir kararlılıkla sahip çıkarak, tek yumruk olmuştur.

GELDİĞİMİZ NOKTA; YA MİLLET, YA ZİLLET.

Sayın Başbakanımızın ifadeleriyle, ülkemiz için bugün ortaya konulan mücadelenin nihai kurtuluş savaşımız olduğu bilinciyle hareket eden milyonlarca vatan evladının kararlılığı, AK Parti Gümüşhane Teşkilatları olarak bizimde en büyük teminatımızdır.

Şükürler olsun ki, milletimize karşı kurulan bu büyük oyun bozulmuş, Türkiye düşmanlarının kahpece planladıkları kalleş pusu amacına ulaşamadan çökertilmiştir.

Milli İrade’nin kendini izhar ettiği ve demokratik meşruiyetin nihai mercii hükmünde olan seçimlere 3 ay gibi kısa bir sürenin kaldığı bir zamanda, sahnelenen bu kahpeliğin amacının AK Parti ve Millet olduğu bugün çok açık bir şekilde ortaya çıkmıştır. Geldiğimiz nokta, ‘Ya Millet, Ya Zillet’ noktasıdır.

30 MART; ŞEHRİMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEMDE BİR OYLAMA OLACAK

Böyle bir ortamda,  milletimizin bu coğrafyada ki varlığını, kendi bireysel hesaplarının üstünde gören her bir kardeşimizin üzerine çok büyük sorumluluklar düşmektedir.

Dolayısıyla 30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler, şehrimizin ve milletimizin geleceği için hayati öneme sahip bir karar oylaması olarak çok büyük bir değer taşımaktadır. Böyle bir ortamda başta ulusal medya olmak üzere Gümüşhane yerel medyasının da büyük bir imtihanla sınanmakta olduğunu öncelikle ifade etmek istiyoruz. Gümüşhane’nin kaderi, nasıl ülkemizin kaderinden ayrı olarak ele alınamayacaksa, işte böyle bir ferasetle tüm meselelerimize samimiyetle yaklaşmak zorunda olduğumuzu kamuoyuna deklare ediyoruz. Milletimize darbe vurmak anlamına gelen son gelişmeler karşısında herkesin üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek hususunda azami çaba sarf etmesi, ortak geleceğimizin garantisi hükmündedir.

SAYIN MAZMAN’IN SİYASİ MEŞRUİYETİNİ KENDİ TABANI BİLE SORGULAMAKTADIR

İşte böyle bir zeminde, Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Sayın Orhan Mazman’ın son günlerde yerel basınımızda da yer alan AK Parti’ye yönelik açıklamaları, sorumsuzca söylenen sözlerin ötesinde, milletimize karşı tertiplenen çok kirli bir oyunun taşeronluğuna çanak tutmak olarak görülmektedir. Geçtiğimiz yıl mayıs ayında gerçekleştirilen MHP Gümüşhane İl Kongresinin ardından bizzat MHP’li kardeşlerimiz tarafından hakkında gündeme getirilen iddialar karşısında açıklama yapamayan Sayın Mazman’ın şimdi böyle bir kahramanlığa soyunması, Gümüşhane halkı tarafından ibretle izlenmektedir. MHP’nin 10. Olağan Kongresi’nin ardından Gümüşhane Kamuoyuna o günlerde deklare edilen açıklamada vahim birçok iddianın yanında, aynen şu ifadeler de kullanılmıştı; “Gümüşhane’de Ülkücü Hareket Mustafa Canlı’dan ve onun kabilesinden kurtulmadığı sürece Ülkücü Hareket’in iki yakası bir araya gelmeyecektir.” İşte Sayın Mazman bu ve benzeri birçok ifade karşısında bu güne kadar derin bir sessizliğe gömülerek, olup biteni görmemezlikten gelebilmiştir. Ayrıca partisinin söylemleriyle zıtlık barındıran günübirlik fırsatçılarla hesaplaşma iradesinden yoksun olan Sayın Mazman’ın siyasi meşruiyeti her şeyden önce kendi partilileri tarafından sorgulanmaktadır.

ESNAFA BORCUNU ÖDEMEYEN BELEDİYE, DOĞALGAZ İLE ISINAN BİNADA 145 TON KÖMÜRÜ NE YAPACAK?

Sayın Mazman’a buradan sesleniyoruz. Sayın Başkan, Gümüşhane Halkının hakkını gerçekten savunmak istiyorsanız; Esnafa olan borçlarını vermeyen, çalışanlarının ikramiyelerini ödemeyen bir belediyenin,  doğalgaz ile ısınan yeni belediye binasına ocak ayında alacağı 145 ton kömürü kime ne için peşkeş çekeceğinin hesabını çıkıp kamuoyuna vermelisiniz. Ama Gümüşhane halkının artık çok iyi bildiği gibi bunu asla yapamayacaksınız.  Artık çok iyi görüldü ki, Sayın Mazman’ın geleceği, Sayın Canlı’nın geleceğiyle çok yakın bir şekilde alakalıdır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı bulunan Belediye kaynaklarının nerelerde ne için ve kimin ikbali adına kullanıldığı çok daha açık bir şekilde ortaya çıkmıştır.  Gümüşhane halkı da artık bu gerçekle yüzleşmiş durumdadır.  Bu yüzleşmenin hesabı 30 Mart’ta sandıkta görülecektir.

Ahmet ERGİN

AK Parti Gümüşhane SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37