banner333

banner309

MHP hangi ilçede patlama yapacak?

MHP Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı, eski belediye başkanı Mustafa Canlı, Kelkit ilçesinde gördüğü heyecanın sandığa yansıyacağını söyledi.

Siyaset 12.03.2015, 08:12 12.03.2015, 08:16
MHP hangi ilçede patlama yapacak?
banner400
Gümüşhane’yi karış karış gezmeye devam eden Canlı, özellikle Kelkit ilçesinde partilerine dönük yeniden dönüşün sevindirici olduğunu kaydetti.
Canlı, ‘Bu tespit belki duygusal bir açıklama olarak seçmene, partiliye ya da MHP’ye oy vermemiş kesime sempati olarak ansıyabilir ama ben bu kez Kelkit ilçesindeki heyecanı gördüm, MHP’ye dönük müthiş bir karşılık var, ben Kelkit ilçesi bazında bunu gördüm, umarız 7 Haziran’da bu dönüş sandığa da yansıyacaktır’ dedi.

Yorumlar (6)
Fahri yigit 9 yıl önce
sayın mustafa bey belki kelkitin oy potansiyeli oldugu için böyle düşünüyor olabilir iki tane iktidar vekili ile zor hizmet geliyor muhalefet olarak sizinle hiç gelmez boşuna güçümüzü kırmayalım gümüşhane kaybeder kelkit kayber köse kaybeder vs
polatkan polat 9 yıl önce
2 milletvekili ile seçimi kazanmak için oy oranının 2 kattan fazla olması gerekir. Gümüşhanede maden işletmesinde 600 çalışan işsiz.. fahri bey Hakkâri den iktidar partisi kaç millervekili çıkartıyor da havaalanı yapılıyor. Her zaman muhalefet milletvekilinin olması iyidir.
osman yilmaz 9 yıl önce
İktidarin kiler kaç kere gümüş haneye glyor bnce mustafa abim MHP le kazanacak inş.
Şiranlı 9 yıl önce
fahri bey bence yalnış düşünüyorsunuz. iki vekil ikiside akp den. yapsalarda yapmasalarda birbirlerini fazla eleştirmezler ama muhalefetten bir vekil olunca iktidardaki bir vekil beş vekil Performansı sergiler. Çünkü artık onuda eleştiren biri olacak. Buda şahsi fikrim
Erdem mendeş 9 yıl önce
Mustafa canlı beyi destekliyoruz sonuna kadar
faik Aydöner 9 yıl önce
Sayin fahri bey cok yanliş düsünüyoryun seni bu konuda eleştiriyorum. Ak partinin iktidari cebindemi nerden anladin akp nin iktidar olacagini?
Hele birde akilli düsünsen şu müslüman kisbetine girmis hirsizlardan kurtulalim olmazmi.
sahi su 12 yillk akp hükümeti döneminde memlekete ne geldi hele bir aciklayin da bilelim.
Temiz insanlari sözü özü bir olan insanlari destekleyin.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11