banner333

banner309

Maliye Bakanı Gümüşhane'de incelemelerde bulundu

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere beraberinde Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte Gümüşhane’ye geldi.

Siyaset 22.08.2016, 00:20 22.08.2016, 00:26
Maliye Bakanı Gümüşhane'de incelemelerde bulundu
banner400
Gümüşhane-Bayburt sınırındaki Vauk Dağı’nda Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Dr. Semih Bulut, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse tarafından karşılanan Maliye Bakanı Naci Ağbal, beraberindekilerle birlikte ilk olarak yapımı tamamlanmak üzere olan Yeni Devlet Hastanesi’nde incelemede bulundu.
Yeni Devlet Hastanesi’nin yol güzergâhı ve çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Ağbal, daha sonra hastaneyi gezerek, son durumunu inceledi. Burada basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, hastanenin Gümüşhane için çok güzel bir yatırım olduğunu belirten Bakan Ağbal, "Bir önceki hastane 30 yıl önce yapılmış, 30 yıldan sonra Gümüşhane’ye 200 yataklı, modern bir hastane kazandırıyoruz. Hastane tamamlanmış, arkadaşlar da çok güzel emek sarf etmişler. İçini de gezdik. Gerçekten ameliyathaneleri, odaları, son derece modern, insan odaklı, hizmet odaklı bir şekilde yapılmış. Bütün Gümüşhane’ye hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Ardından Gümüşhane Valiliği’mizi ziyaret eden Naci Ağbal, şeref defterini imzaladıktan sonra, Vali Okay Memiş ile makamında bir süre görüştü. Ziyaretin sonunda Okay Memiş tarafından Ağbal'a Kelkit Zilli Kilimi hediye edildi.

Gümüşhane Valiliği’nin ardından Gümüşhane Belediyesi’ni de ziyaret eden Naci Ağbal, daha sonra ilden ayrıldı.

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39