banner333

banner309

Köse, Ak Parti’de başlayan yeni dönemi değerlendirdi.

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ak Parti Genel Başkanı seçilmesi ile Ak Parti’de başlayan yeni dönemi değerlendirdi.

Siyaset 23.05.2017, 17:48 23.05.2017, 17:55
Köse, Ak Parti’de başlayan yeni dönemi değerlendirdi.
banner400

KÖSE’DEN YENİ DÖNEM AÇIKLAMASI

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ak Parti Genel Başkanı seçilmesi ile Ak Parti’de başlayan yeni dönemi değerlendirdi. Köse’nin yaptığı yazılı açıklama şu şekilde;

21 Mayıs 2017 Pazar günü Ankara’da “Demokrasi, değişim ve reform” ana sloganıyla yapılan Ak Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi Türk siyaseti için önemli bir dönüm noktası, unutulmaz bir milat olmuştur.

Ak Parti’nin kurucusu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 27 Ağustos 2014 tarihinde “Her bitiş yeni bir başlangıçtır” diyerek ayrıldığı, aşkım ve sevdam dediği partimize 998 gün sonra yeniden genel başkan seçilerek millet tarafından seçilen ilk partili Cumhurbaşkanı olmuştur. Ak Parti bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yolu da, kaderi de ülkemizle ve milletimizle bütünleşmiş bir parti olmuştur ve bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir. Ak Parti siyasetin merkezine aziz milletimizi yerleştirmiş, kurulduğu günden bu güne kadar daima milletimizin menfaatlerini gözetmiştir.

Erdoğan’lı Şahlanış Dönemi Başlıyor

Ak Parti kurulduğu 2001 yılından itibaren istikamet üzere çıktığı bu yolda oldukça büyük mesafeler kat etmiştir. 3. Olağanüstü Büyük Kongre itibarı ile de Ak Parti’de ikinci Erdoğan dönemi yani Erdoğan’lı şahlanış dönemi başlamıştır. Bu dönem ülkemiz ve aziz milletimiz için yeni bir atılım ve yeni bir sıçrayış dönemi olacaktır. Partimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Genel Başkan olmasıyla birlikte; yeni bir şahlanış, yeni bir yükseliş ve yeni bir dirilişle ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla götürecektir. Yönetimde istikrar ve ahengi yakalayacak yeni bir hükümet sistemi ile “Milletin adamı” sıfatını almış kurucu liderimizle birlikte Büyük Türkiye hedefimize bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız.

Siyasette Yeni Dönem

16 Nisan 2017’de yapılan halk oylaması ile ülkemizde yeni bir hükümet sistemi kabul edilmiş, aziz milletimiz geleceği için önemli bir karar vermiştir. 2019 yılı itibarı ile tam anlamıyla uygulanmaya başlanacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kuşkusuz ülkemizde yepyeni bir siyasi dönem başlatacaktır. Bu dönem elbette siyasetin bazı parametrelerini de değiştirecektir. Plana ve projeye dayanmayan, ülke menfaati için değil sadece ideolojik hamasetle yol almaya çalışan siyasi yapılar, ya kendilerini dönüştürecek ya da siyasi denklemin dışında kalacaklardır. Elbette Ak Parti’de Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bu yeni sisteme uygun şekilde yeniden yapılanacaktır. Ak Parti’nin bu yeni, Erdoğan’lı şahlanış dönemi siyaset sahnesine ilk çıkışından çok daha ihtişamlı çok daha başarılı olacaktır.

Tarihe Tanıklık Ettik

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığı olarak, milletvekillerimiz Osman Akgül ve Cihan Pektaş başta olmak üzere, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla birlikte farklı kademelerimizde görev alan bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte Ankara’da yapılan Ak Parti 3. Olağanüstü Kongresine katılım sağlayarak bu tarihi ana tanıklık ettik. Bu süreçte bizlerle birlikte kongremize katılım gösteren milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kolları ile gençlik kolları başkanlarımıza ve bütün teşkilat mensuplarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Gümüşhanespor’a Başarılar Diliyoruz

Bilindiği üzere şehrimizin güzide takımı Gümüşhanespor bir üst lige çıkma yolunda oldukça büyük bir gayret göstermiş ve artık son dönemece gelmiştir. Gümüşhaspor’umuz Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2. Lig playy off finalinde karşılaşacak ve ümidimiz odur ki bir üst lige yükselen taraf olacaktır. 24 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Vodafone Arena stadında oynanacak olan müsabakada, bizlerde takımımızın yanında yer alacak olan bütün seyircilerimiz gibi galibiyete ve başarıya muhakkak inanıyoruz. Takımımıza bu zorlu mücadelede başarılar diliyoruz. “Erzurum Dadaş, Gümüşhane Gardaş” sloganının anlam kazanacağı bu maçın centilmence ve adeta bir dostluk bayramı havasında geçmesi en büyük arzumuzdur. Şahsım ve teşkilatım adına Gümüşhanespor’un başarısında emeği geçen Gümüşhanespor Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Büyükbayraktar başta olmak üzere bütün yönetim kuruluna, Gümüşhanespor için ter döken bütün futbolcularımıza, kulüp personeli ve çalışanlarına, destek olan bütün herkese ve takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük Gümüşhanespor taraftarına da teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38