banner333

banner309

Kelkit Ülkü Ocakları Başkan Osman Uğur Bayraktar Oldu

Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanı Salih Taşcı, boşalan Kelkit Ocak Başkanlığına Osman Uğur Bayraktar’ı atadı.

Siyaset 04.10.2017, 08:34
Kelkit Ülkü Ocakları Başkan Osman Uğur Bayraktar Oldu
banner400

Devir teslim törenine Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanı Salih Taşcı, MHP İl Başkanı Nadim Aydın , İl yönetiminden İlhan Yalçın, Şiran Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Taştan , MHP Kelkit İlçe Başkanı Özkan Keskin , MHP Merkez İlçe  Başkanı Mahmut Bilal Özdener ve Ülkü Ocakları üyeleri katıldı.

Kelkit Ocak Başkanlığını devralan  Osman Uğur Bayraktar ;

“Murat Yaşar Giresunlu kardeşime canı gönülden teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bizde çileye talibiz. İnşallah görevimizi en iyi şekilde yerine getiririz. Bayrağı en üste taşımaya çalışacağız. Görevimizi tamamladıktan sonra layık olan bir arkadaşa devredeceğiz. Gelen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanı Salih Taşcı’da konuşmasında;

“Bizde, Kelkit  Ülkü Ocaklarını ve sizler ülküdaşlarımızı önce Allah’a daha sonra Osman başkanımıza emanet ediyoruz. İnşallah onun arkasında beraber nice başarılara imza atarsınız. Hepiniz sağolun, varolun, Allah’a emanet olun.” diye konuştu.

Devir teslim töreninden sonra Ülkü Ocakları’nın merhum genel başkanlarından Ali Metin Tokdemir’in ve  22 Mayıs 1980'de Şehit edilen ülkücü Fuat Altun’un Kelkit ilçe mezarlığında bulunan kabirleri ziyaret edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37