banner333

banner309

“Kapımızı Her Zaman Açık Tuttuk”

Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, göreve geldikleri günden itibaren önemli işlere imza attıklarını, belediye kapısını her zaman açık tuttuklarını söyledi.

Siyaset 31.01.2019, 10:00
“Kapımızı Her Zaman Açık Tuttuk”
banner400

Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, göreve geldikleri günden itibaren önemli işlere imza attıklarını, belediye kapısını her zaman açık tuttuklarını söyledi.

Türkiye’nin tek belde, Doğu Karadeniz’in tek takın Belediye Başkanı Kaya, , yaptıkları en önemli belediyecilik anlayışının vatandaşla aralarındaki mesafeyi kaldırmak olduğunu belirtirken, ‘Düşününüz ki su parasını ödemeye gelen vatandaş önce belediye başkanımız nerede diyerek makamımıza geliyor, çayını içiyor öylece uğurlanıyor. Biz bu samimiyeti oluşturmuşsak ne mutlu bizlere’ dedi.

“Çok Uyumlu Çalıştık”

Başkan Kaya, ‘O kadar samimi, dürüst ve çalışkan bir belediye meclisi ile çalıştık ki, bugün belde eskisinden çok daha farklıysa onların da emeklerini göz ardı edemeyiz” diye konuştu.

Seçim beyannamesine koydukları icraatların hepsini hayata geçirdiklerinin altını çizen Kaya, şöyle konuştu: “Şimdi öğretmenevi için bir yer arayışımız var. Kürtün baraj kıyısı projemiz bu bölgeye adeta yepyeni bir hayat verdi. Belde de açtığımız çanta atölyesi şimdilik 15 işçiye ekmek kapısı oldu bu sayı daha da büyüyecekti. 1 Nisan’ı sabırsızlıkla beklediğimiz bir sürpriz projemiz daha var belde halkıyla daha sonra paylaşacağız. DOKA destekli bu proje Özkürtün beldesinde adeta bir yeni şehir oluşturulmuş gibi olacak. Sosyal doku daha da kendisini uyumlu olarak burada yükselecek. Kısacası beldede yani Özkürtün’de vatandaşımıza kapımızı sonuna kadar açtık, samimi içten bir siyaset yaparak bugünlere geldik, yapacak daha çok işimiz olduğuna inanıyoruz.”

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
Vatandaş 5 yıl önce
taşları , duvarları boyamakla belediyecilik olmaz. boyadığınız renkler de şiddeti çağrıştıran renklerdir.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45