banner333

banner309

İYİ Parti Adayı Ateş Teşekkür Etti

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili adayı Ali Ateş, meclise gidememesine rağmen bütün çalışmalarında yer alan ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Siyaset 27.06.2018, 09:01
İYİ Parti Adayı Ateş Teşekkür Etti
banner400

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili adayı Ali Ateş, meclise gidememesine rağmen bütün çalışmalarında yer alan ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Türkiye’nin iyi olması için çıktıkları yolda kendisine desteklerini esirgemeyen ve her türlü şartta yanında bulunan herkese teşekkür eden Ateş yayınladığı mesajda şunları kaydetti:

"Gümüşhane'mizin ve Türkiye'mizin İyi olması için çıktığımız yolda azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı yaptık. 24 Haziran Pazar günü yapılan seçimlerde Gümüşhaneli seçmenlerimizin 9119'u terciihni benden yana kullandı. 7 aylık bir parti olmamıza rağmen aldığımız oy bizlerin aslında başarılı olduğunun bir göstergesidir. Fakat bizim arzu ettiğimiz ve beklediğimiz sonuç bu değildi. Sandıktan çıkan her sonuca saygı göstermek gerekir. Hiç kimseye karşı bir kırgınlığım ve küskünlüğüm söz konusu değildir. Sonuçta halkımızın takdiri bu yönde olmuştur. Bizler bu günden itibaren Türkiye'mizin ve Gümüşhane'mizin iyi olması için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. 24 Haziran 2018'de yapılan 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde, adaylık sürecimiz boyunca göstermiş olduğunuz teveccüh sebebiyle muhterem arkadaşlarıma, eş dost akraba ve yakınlarıma, İYİ Parti Gümüşhane teşkilatlarına ve tüm mensuplarına, sivil toplum kuruluşları yönetici ve mensuplarına, tanıdığım tanıyamadığım tüm dava arkadaşlarıma, her zaman ilgilerini gördüğüm basın mensubu kardeşlerime velhasılı herkese en kalbi şükranlarımı sunar, canı gönülden hürmetler ederim. Hepinizden Allah razı olsun. 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerin ülkemiz, memleketimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, Gümüşhane Milletvekili olmaya hak kazanan sayın Osman Akgül ve sayın Cihan Pektaş'ı da tebrik ederim. Selam, hürmet ve muhabbetlerimle"    

İyi parti Gümüşhane'den yüzde 11,6 (9119 oy) alarak Gümüşhane'den milletvekili çıkaramadı.

Milletvekili Adayı Ali Ateş Milletvekilliği seçiminde aldığı oy ile İyi Parti'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminden çok alması dikkatlerden kaçmadı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09