banner333

banner309

İskender Kara Maltepe Belediyesi Meclis Üyeliğine Talip

AK PARTİ MALTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI İSKENDER KARA, SABAH KAHVALTISINDA DOSTLARI İLE BULUŞTU

Siyaset 23.11.2013, 14:10 23.11.2013, 14:14
İskender Kara Maltepe Belediyesi Meclis Üyeliğine Talip
banner400

AK PARTİ MALTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI İSKENDER KARA, SABAH KAHVALTISINDA DOSTLARI İLE BULUŞTU

Gümüşhaneli hemşerimiz İskender Kara’nın kahvaltı programına Fındıklı mahalle muhtarı Yaşar Kaygusuz, AK Parti Maltepe belediye başkan aday adayları Muhammet Ali Çavuşoğlu, Kadem Ekşi, Ali Kaya, AK Parti Ataşehir belediye başkan aday adayı Muhterem Memiş, AK Parti Fındıklı mahalle başkanı Ramazan Ergül, Maltepe Gümüşhaneliler dernek başkanı Nihat Zeyrek, Konaklı köyü dernek başkanı Mustafa Doğan, Fındıklı esnafları ve çok sayıda Fındıklı’da ikamet eden vatandaşlar katıldı.



Kahvaltı programında kürsüye gelen AK Parti Maltepe belediye meclis üyesi aday adayı İskender KARA şunları söyledi. KARA “AK Parti’miz bu seçimlerde muzaffer olacak, Maltepe halkı AK hizmetler ile tanışacaktır. Biz vaad eden bir siyasi geleneğin parçası değiliz. Bizim partimiz ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan söz verdiği zaman sözünü yerine getirmek için gereğini yapar.



Biz de verdiğimiz sözün arkasında dururuz. Önemli olan Maltepe halkının hizmet alması. Maltepe’nin marka şehirler kervanına katılmasıdır” dedi ve şöyle devam etti.



KARDEŞLİK SÜRECİ İÇİN TARİHİ GÜNLER YAŞIYORUZ
AK Parti Maltepe belediye meclis üyesi aday adayı  İskender KARA, barış ve kardeşlik süreci ile ilgili vatandaşlardan kardeşlik duygusuna sahip çıkmalarını isteyen İskender KARA, zor olan savaşmak değil barışmaktır. Türkiye tarihi bir dönüşü başlatarak kardeşliğe, dostluğa ve umuda, barışa yolculuk yapmaktadır. Bir yıldır bir vatan evladını kaybetmiyoruz. Kan akmıyor, analar ağlamıyor.

Bu barış ve kardeşlik ikliminin sürmesi halinde Türkiye geniş bir atılım yapacaktır. Barış sürecinin arkasında durmak her vatan evladının görevidir” dedi.

Haber: Gökhan Tükek 


  

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11