banner333

banner309

Haber 29 Gazetesi Seçim Anketi Sonuçları Açıklandı

Haber 29 Gazetemiz tarafından websitemiz üzerinden 01.05.2013 tarihinde oylamaya sunduğumuz seçim anketi 15.06.2013 tarihi itibariyle sona erdi.

Siyaset 18.06.2013, 18:18
Haber 29 Gazetesi Seçim Anketi Sonuçları Açıklandı
banner400

Haber 29 Gazetemizin tarafından Gümüşhane merkez ve ilçelerinde yerel seçimlerde kimi belediye başkanı görmek istersiniz konulu anketimizde 10.484 kişi oylamaya katıldı.


Anket sonuçlarına göre
Gümüşhane merkezde Mustafa Canlı,
Kelkit'te A.Hamit Keskinoğlu,
Şiran'da Yavuz Altıparmak,
Torul'da Selami Bostan,
Köse'da Turgay Kesler,
Kürtün'de Ahmet Kanat oylamada 1. oldular.


Gazetemiz tarafından yaptığımız anket çalışmasıyla ilgili olarak muhakkak bir çok okurumuz farklı fikir ve görüşlere sahip yorumlar yapacaktır. Tabiki  Haber 29 gazetesi olarak oylamada ilk sıralarda yer alan adaylar kesinlikle belediye başkanı olur yada tekrar belediye başkanlığını kazanır gibi net bir ifademiz yoktur. Bu oylamada kullanılan oylar sitemiz ziyaretçilerinin genel görüşünü yansıtmaktadır.

Ayrıca ankette yer alan adaylarımızın yerel seçimlerde aday olacağı ile ilgili beyanı olmamıştır. Gümüşhane ve ilçelerimizde adaylığı kabul görebilecek kişileri oylamamıza dahil ettik. Birçok büyüğümüzün oylamaya katılmak konusunda bizden talepleri olmadı. Yani düşük oy alan adaylar için oy alamadı ifadesi kullanmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Çünkü adaylıkları ile ilgili oylamaya ilgi göstermemiş olabilirler.

Bunun yanısıra anketimizdeki oylamalarla ilgili olarak açıklıkla şunu da ifade etmekte fayda varki sürekli ip adresi değiştirerek ankette tekrar oy kullanan kişilerinde olduğunu düşünüyoruz. Fakat oy sonuçlarına müdahale etmek istemediğimiz ve emin olamadığımız için bu oylara müdahale etmedik. Anket oylamalarında bunun önüne geçmek mümkün değildir. Bu tür oylarıda sizlerin takdirine bırakıyoruz.

Bununla birlikte şuanki mevcut belediye başkanlarının almış oldukları oylar itibariyle baktığımız zaman önümüzdeki seçimlerde tekrardan aday olacaklarını düşünüyoruz.

Genel olarak baktığımız zaman mevcut başkanların yanısıra;

Gümüşhane Merkez'de Ercan Çimen ve Kaya Büyükbayraktar 
Kelkit'te Hamit Keskinoğlu, Ünal Yılmaz, Tamer Turhan ve Muammer Doğan
Şiran'da Kadir Yıldız, Ömer Yeniçeri, Baki Kara ve Erdal Kurt
Torul'da Hacı Selvi ve Hayri Bostan
Köse'de Turgay Kesler ve Hayran Aygün
Kürtün'de Aslan Kılıç

olası aday listesinde güçlü isimler olarak yer almakta. 

Tarafsızlığımızı korumak adına çok fazla yorum yapmak istemiyorum, yorumları adayları rencide etmeyecek şekilde okuyucularımıza bırakıyorum. Son olarak şunu da ifade etmekte fayda var Gümüşhane'de bu yerel seçimlerde çekişmeli geçeceğe benziyor.












Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (28)
şiranlı 11 yıl önce
haber29 gazetesini tebrik ediyorum.bu anketle gümüşhanenin yazıılı ve görsel medyasından bir adım öne geçmiş ve gümüşhanenin gündemini belirlemiş oldunuz.sonuçlar ne olursa olsun insanlar bu yaptığınız anketi konuşacaktır.
canım gümüşhane 11 yıl önce
burada ankette ismi olan herkes gümüşhaneye hizmet etmiş veya hizmet ediyor demektir buraya ismi cıkmışsa mutlaka bir degeri vardır ..yarısından cogunu tanıyorum hepsine tesekkur edıyorum basarılı olanları tebrık ediyorum basarısız kelımesini kullanmak isstemiyorum bu bir bayrak yarışıdır ve ben bunu hizmet yarışı görüyorum gümüşhaneyi biraz ileriye götürmek ilçeleriyle birlikte ve hep beraber birlik olmak ki buna dünden daha cok ihtiyacımız var kucaklayıcı sevecen ve heyacanlı hizmette sınır tanımayan beyinlerle takım kurarsak daha başarıya ulaşırız ...
can gümüş 11 yıl önce
Bence Ghnea açısından bu anketin en ilginç yanı Kaya Büyükbayraktardır. İl merkezinde AKP'den Ercan Çimen'e alternatif en güçlü adayon Kaya bey olduğu da ortaya çıktı. Kaya bey hem MHP hem AKP hemde sol cenahdan oy alabilecek tam bir gümüşhane sevdalısı olarak haklı bir yer edinmiş burada....
İsa YILMAZ 11 yıl önce
Oylamaya katılarak memleketimizin meselelerine duyarsız kalmadıklarını gösterdiklerinden dolayı tüm hemşerilerime en yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyor ve gönülden kutluyorum.
Gösterilen bu hassasiyetle sanırım seçimlerin memleketimiz için hayırlara vesile olacaktır.
Ayrıca Haber29'u bu güzel hareketinden dolayı da tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
Gurbeet 11 yıl önce
Gurbette olsakda yüzümZün bir yanı hep orada bu sebebledirki mevcut başkanlar olsun yada yeni adaylar olsun hizmet gelsin kimden gelirse gelsin önemli olan bu akşam 7 den hayat duran dünya ile ilikisi kesilen bir gümüşhaneden kurtulmak çevreye dünyaya entegre olmuş gidiş gelişi sorunsuz otelleri lüks bir memleket buadayların tamamını ilgilendirsin artık başarılar tammına
Oktay Yıldız 11 yıl önce
Bilinen odur ki, Şiranlı hizmeti ödüllendirdiği gibi, beklediğini bulamadığında hezimeti de tattırmıştır... Başkanlığa taşıdıklarını çoğu kez partiler üstü bir temayülle taşımıştır. Görünen Şiranda yine demokrasi sürprizler getirecek.... Anket sonuçları gencinden yaşlısına, yeni simalara şans verdiğini gösteriyor Şiranın... AKP^de YAvuz beye alternatif Kadir bey ve Baki beyi; MHP De Ömer bey ve Erdal beyi vitrine şimdiden oturtmuş bile,,, hadi hayırlısı..... Gelsin şiranıma güzel projeler, yani ufuklar, yeni vizyonlar bakalım....Adayları proje ve vizyonları ile değerlendirelim.... En azından bu yükü kim omuzlarsa omuzlasın neticede konuşulan projelerden faydalancaktır.
gümüş köse 11 yıl önce
İnsanlar arasında birliğin ve dayanışmanın iş başarma ve mutlu olma yolunda gerekli olduğuna inanan atalarımız "Bir elin nesi; iki elin sesi" demişler. Hayatın zorlukları ve doğal olaylar karşısında tek insan âciz ve kudretsizdir; silinmeye mahkûmdur. Başkalarından uzaklaşan, yalnız kendilerine inanan insanların daima yenilgiye uğrayışları bu gerçeği ispatlamak için yeterlidir.
Yaşamak, zorlukları yenmek, başarı yolunda mesafe kazanabilmek için insanların birbirlerinin güçlerine, fikir ve düşüncelerine ihtiyaçları vardır. Birinin düşünce ve görüşlerinin tükendiği yerde, diğerinin zekâsı ve buluşları sonuca ulaşmada yararlı olabilir. Birlik olunan yerde ele alınan işlerin başarı yolları daha doğru ve sağlam olarak bulunabilir; çalışma düzeni daha sağlam bir şekilde kurulabilir. Fikir ve görüş çatışmaları dahi, gerçeğin ortaya çıkmasına yardım eder.
Bütün girişim ve atılımlarımızda, daima bizden daha tecrübeli olanların fikir ve görüşlerine, yardımlarına başvuralım. köselilerin dikkatine
murat öztürk 11 yıl önce
Bu sene gurbette nefes alsakta aklımızın bir köşesinde kalbimizin tam ortasında hep sen varsn benim güzel memleketim seni unutmak ne mümküm.. Adaylar hep tanıdığım insanlar hepsi cok değerli insanlar ama yiğidin sevdası tek olur ÖMER YENİÇERİ seni seviyoruz ve yürekten destekliyoruz bu yarışta sonuna kadar canla başla yanındayız... ALLAH inşallah gönlüne göre verir..
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39