Gümüşhane'den Milletvekili Aday Adayları Listesi

24 Haziran Genel Seçimleri yaklaşırken partilerin aday adayları belli olmaya başladı. Partilerin aday adayları açıklandıkça listemiz güncellenmektedir.

Siyaset 04.05.2018, 09:53 20.09.2018, 09:24
Gümüşhane'den Milletvekili Aday Adayları Listesi

Partilerin aday adayları açıklandıkça listemiz güncellenmektedir. Aday adayları ile ilgili detaylı bilgilerde elimize ulaştıkça sitemize eklenecektir.

AKPARTİ

  1. Mv. H.Osman AKGÜL
  2. Mv. Cihan PEKTAŞ
  3. Celal ACAR 
  4. Duygu Sena KURT 
  5. Emrah ELMAHTI
  6. Fatma Sevilay KÖZ
  7. Hakkı GÜNDÜZ
  8. Hasan AYDIN
  9. İlhan Aydın KARTAL
  10. Kemal ERDOĞAN
  11. Kemalettin AYDIN
  12. Köksal KUŞ
  13. Mehmet ÜÇÜNCÜOĞLU
  14. Mustafa AKDEMİR
  15. Özden BOSTAN
  16. Özkan İNCİR
  17. Sebahattin VARAN
  18. Şule MUTLU 
  19. Tuğba ÇUBUKCU
  20. Ufuk USTAOĞLU
  21. Yusuf ÖZGÜN
  22. Zekayi EREN

CHP

  1. Mahir Can
  2. Ramazan Ayas

İYİ PARTİ

  1. Ali ATEŞ
  2. Necdet İLHAN

MHP 

  1. Akın ÜSTÜN (Adaylığı kesinleşti.)
  2. Çetin IŞIK
  3. Engin ŞANLITÜRK
  4. Musa KÜÇÜK (Adaylığı kesinleşti.)

SP

Akın DEMİR

Yorumlar (118)
Cihan 6 yıl önce
Sebahattin bey aday olursa bir CHP li olarak oyum Ak partinindir. Adam gibi adamdır. bu şehre ve insanlara çok faydası olur.
Osman 6 yıl önce
Gümüşhane’de yaşayan ve burayı tanıyan bilen isim olması çok önemli. Yukarıdaki adayların içinde bir şehri Meclis’te temsil edebilecek tek isim. Sebahhattin hocadır. İthal vekil adayları için gelsin ithal aileleri çalışsın. Bu seçimde genel merkez adam gibi adamları aday yapsın. Vekil olup şehre arada uğrayanları değil.
Recep 6 yıl önce
Sebahattin Hoca dışında burdaki adayların hepsi tam bi fiyasko.Bir kaçı dışında çoğunun adını bile duymadık. Bu şehirde yaşayıp şehrin sorunlarını bilmeyen, kimsenin tanımadığı ve kimseyi tanımayan adaylardan bıktık usandik.Sebahattin Varan gibi kalite bi ismi aday yaparsa alır götürür oyları akp.MHP li olmama rağmen Sebahattin Hoca aday olursa sulalecek oyumuz onun.Diğer adaylar iki kelimeyi bi araya getiremiyolar.vekil olacak kişinin liderlik,yoneticilik,hitabet gibi yeteneklere de sahip olması lazım.
Recep Y. 6 yıl önce
Halk Sebahattin Varan'ı istiyor.Sadece AKP seçmeni değil,MHP,CHP,iyi parti secmenlerinden çok kişiden duydum Sebahattin Varan aday olursa oyumuz onun diye.Adaylik açıklamalarına özellikle gittim hepsinin.Diğerleri 3 5 kişi iken Sebahattin Varan adaylığını açıklarken Ak Parti binası doldu taştı.Genel merkez kayıtları istesin de adaylık başvurularında adayları bi izlesin.Sebahattin Hoca öyle bi konuştu ki adam Recep Tayyip Erdoğan gibi adam.Ki tahsilli,yabancı dili var,Mali Müşavir.aday olursa Gumushaneye en iyi şekilde hizmet edeceginden en ufak şüphemiz yok.Maliye Bakanı bile olur ilerleyen süreçte.Diğer adayların adaylık başvuruları bana ilkokuldaki sınıf Başkanlığı seçiminde konuşan öğrencileri hatırlattı. O derece berbatti.hiç birinde milletvekili olma kapasitesi yok.Sebahattin Hoca aday olmazsa oy vermeyeceğiz. Artık yeter halkın sesini duy genel merkez. Tepeden inme,ithal,gumushane yle alakası olmayan adaylardan bıktık. Gumushaneli olmak milletvekili olmak için yetmiyor kesinlikle.hayatını bu şehirde geçirmiş,şehrin sorunlarını bilen,halkla iletişimi gayet iyi olan,SEBAHATTİN VARAN'ı istiyoruz.diğerleri aday olursa AKP nin sonu 7 Haziran seçimlerine döner.Sebahattin Hocayla 2-0 kesin.
Kemalettin 6 yıl önce
Celal Acar mı? Bu bahsettiğinizin kişi kim 54 yıldır bu şehirde yaşıyorum ne adını ne sanını duydum. Sırf gümüşhaneli diye genel merkez bunları aday yapacaksa böyle bir kritik seçimde 7 haziran Sonucu tekar yaşanır. Şahsen genel merkezin böyle bir hata yapacağını böyle bir dönemde hiç zannetmiyorum. Adamlar cümle kuramıyor vekil olacaklar he! Benim Çin’de yaşayan kayınbiraderinin de geliyor bu hafta o da olur :) ne de olsa gümüşhaneli...
ŞABAN 6 yıl önce
ak parti̇ adayi sy:varan olmalidir halkin açi̇nden gelen gümüşhaneyi̇ taniyan bi̇r ki̇şi̇.
FATİH 6 yıl önce
gümüşhaneyi̇ büyük şehi̇rlerle kariştirmasin bu defa genel merkez.burasi küçük yer herkes bi̇rbi̇ri̇ni̇ tanir. halk i̇sme,adaya oy veri̇yor parti̇den çok. çünkü ki̇mden hi̇zmet göreceği̇ni̇ bi̇li̇yo.ki̇mden hi̇zmet göremeyeceği̇ni̇ de bi̇li̇yor.i̇stanbulda beledi̇yede bi̇lmem ne görevde çalişan adamin ne i̇şi̇ var gümüşhane veki̇lli̇ği̇yle. kaç ki̇şi̇yi̇ taniyo acaba toplasan.adaylardan bu i̇şi̇ hakkiyla yapabi̇lecek tek i̇si̇m sebahatti̇n hocadir. tepeden,bi̇lmedi̇ği̇mi̇z yok 3 di̇l bi̇li̇yomus di̇ye geti̇ri̇len aday i̇stemi̇yoruz. bi̇z derdi̇mi̇zi̇ türkçe anlatacaz türkçe bi̇lmesi̇ yeterli̇. kaldi̇ki̇ özgeçmi̇şi̇nde yaziyor yabanci di̇li̇ de tahsi̇li̇ de var sebahatti̇n hocamizin. her kri̇teri̇ sağlayan mükemmel bi̇r aday. en önemli̇si̇ de gümüşhanede çok sevi̇len sayilan sadece akp ni̇n deği̇l mhp chp i̇yi̇ parti̇ saadet hepsi̇nden oy alabi̇lecek tek i̇si̇m. çok duydum farkli görüşte olup aday olursa ona oy vereceği̇ni̇. i̇nşAllah olur i̇sti̇yoruz.
Uğur 6 yıl önce
kemaletti̇n aydin bu kadar i̇stenmeyen ,şi̇kayet edi̇len bi̇r mi̇lletveki̇li̇ydi̇n de bunu bi̇le bi̇le hala ne yüzle adayliğini koyuyorsun.ey genel merkez duy bu adami 2015 de aday gösterdi̇ği̇n i̇çi̇n akp seçmeni̇nden bi̇le oy alamadin ve 2 veki̇li̇n bi̇ri̇ni̇ mhp ye kaptirdin. 7 hazi̇ran seçi̇mleri̇ni̇ yapmak zorunda kaldin.ki kemaletti̇n aydin o zaman aday gösteri̇lmedi̇ği̇ i̇çi̇n sosyal medyadan ak parti̇ye zarar verecek paylaşimlarda bulunmuş, gümüşhane halkiyla sosyal medyada tartişmalara gi̇rmi̇ş kavga etmi̇ş bi̇ri̇si̇. şi̇mdi̇ bu kadar saldirip kavga etti̇ği̇ halkin veki̇li̇ mi̇ olacak bu şahis. ayrica seçi̇mler gelene kadar ortada yok seçi̇m zamani yi̇ne burda. gümüşhane halki saf deği̇l. kesi̇nli̇kle i̇stemi̇yoruz bu adami. akp böyle bi̇ hata yaparsa yi̇ne veki̇lleri̇ i̇yi̇ parti̇ye mhp ye kaptirir büyük oranda oy kaybeder. genel merkez adaylari i̇yi̇ bi̇ araştirir i̇nşAllah.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38