banner333

banner309

Gümüşhane'de Başbakan Erdoğan İçin Kurban Kesildi

Gümüşhane'de Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vekaleti ile AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından kurban kesildi.

Siyaset 22.07.2014, 08:28 22.07.2014, 11:40
Gümüşhane'de Başbakan Erdoğan İçin Kurban Kesildi
banner400
 Gümüşhane'de Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vekaleti ile Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından kurban kesildi, bağış kampanyasına katkıda bulunuldu.

Parti binası önünde kalabalık bir partili katılımı ile gerçekleştirilen programaAk Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 22. dönem MilletvekiliSabri Varan, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Burada konuşan Milletvekili Üstün, bugün Türkiye'nin 81 ilinde Başbakan Erdoğan'ın İl Başkanlarına verdiği vekalet neticesinde kurban kesildiğini hatırlatarak, "İnşallah 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimlerimemleketimiz için hayırlı olur." dedi.

Ziraat Bankası'nda açılan bağış hesaplarına destek konusuna da değinenMilletvekili Üstün, amacın para yatırmak olmadığını belirterek, "Hz. İbrahim'in ateşe atıldığında o ateşi söndürmek için gagalarında su taşıyan kuşlar misali saflarımızı ve durduğumuz yeri belli etmeliyiz. Bağışın miktarı ve meblağı önemli değil. Önemli olan destek olmaktır" diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz de Başbakan Erdoğan'ın vekaleti olan kurbanını kestiklerini belirterek, "Allah kabul eylesin. Allah yolumuzu açık eylesin" temennilerinde bulundu.

Yapılan duanın ardından tekbirler eşliğinde kurban kesildikten sonra partililer kalabalık bir heyetle Ziraat Bankasında açılan hesaplardanCumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyalarına destek olmak için bağışta bulundu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46