banner333

banner309

Gümüşhane Millet Vekili Aday Adayı Fatma Sevilay Köz

Sayın, Fatma Sevilay KÖZ hanımefendi, Yeni dönemde Gümüşhane Millet Vekili Aday Adayı

Siyaset 01.05.2018, 15:27 12.06.2018, 09:10
Gümüşhane Millet Vekili Aday Adayı Fatma Sevilay Köz
banner400

Gümüşhane / Kelkit- Salyazı Köyü 1970 doğumlu, evli ,üç çocuk annesi, İlahiyatçı, Davranış bilimleri uzmanı Fatma Sevilay KÖZ, kuruluşundan beri AK Parti teşkilatlarında çeşitli kademeler de çalıştı. 

Siyasi hayatına, önce Refah partisi mahalle teşkilatıyla başlayan Fatma Sevilay KÖZ, Ak partinin  kuruluş yıllarıyla birlikte , Ak parti kadın kollarının her kademesinde başkanlık yaptı. Özellikle sosyal politikalar başkanlığı projelerinde öncü olan , Fatma Sevilay KÖZ’ün siyasi yolculuğu 24 Haziran 2018 Gümüşhane Millet Vekilliği aday adaylığı ile devam etmektedir. 

Doğduğu büyüdüğü memleketi Gümüşhane için, kentin marka değerini yükseltecek, kentin kültürel değerlerini ön plana çıkaracak, Turizmi cazibe merkezi haline getirecek projelere destek vermek, Gençlik ve kadın projelerine ağırlık vermek hedefleri arasındadır. Davranış bilimleri uzmanı olarak temsil ettiği Sivil Kitle Örgütleri (STK) aracılığı ile insana dair her projenin içinde yer alarak, önce insana dokunmak ve her şeyin eğitimden geçtiğini bilen, bugüne kadar Doğu Güney Doğu illerinde anaokulu çocuklarının, Görsel algılarını değiştirmek, onları oyuncaklarla buluşturmak için projeler yapmıştır. 

Kadın, bir aday olarak, önce kadının eğitime ulaşılabilirliği, kadının fırsat eşitliği, Kadın Girişimciliğini, kadın ve çocuk istirmarı ve madde bağımlılığı ile mücadelede etkin rol almak, bir anne olarak çocukların ahlaki ve kültürel değerlerini hatırlatacak projelerle, bölgenin sosyo – kültürel ve ekonomik, değerlerini yükseltecek projelere imza atmak hedefleri arasındadır.

İngilizce ,Almanca ve Arapca bilen Fatma Sevilay KÖZ  hala üç tane derneğin yöneticisi ve İstanbul üniversitesi sağlık yönetimi bölümünde eğitimine  devam etmektedir.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Secim sahin 6 yıl önce
Basarilarinin daim olmasin ictenlikle arzu ediyorum.bu vatana sizin gibi insanlarim var olmasi temennisiyle
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34