banner333

banner309

Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği'nin "EVET" açıklaması

Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Aşkın ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Pir tarafından yapılan kamuoyu bilgilendirme açıklamasında; “Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği” nin 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu’nda “EVET” oyu oy kullanma kararı aldığı belirtildi.

Siyaset 12.02.2017, 16:26 13.02.2017, 09:25
Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği'nin "EVET" açıklaması
banner400

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ AÇIKLAMASI ŞÖYLEDİR

“TBMM tarafından kabul edilen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylanarak 16 Nisan 2017 Pazar günü halkoyuna sunulacak olan “6771 SAYILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN” a “EVET” demenin gelecek nesillere ve milletimize bir borcumuz olduğunu kabul etmekteyiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabul edip onayladığı yeni anayasa değişiklik paketinin milletimizin yeniden şahlanışına vesile olacağına inanıyoruz.

Özellikle “Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”ni devletimizin ve milletimizin bekası için çok önemli tarihi bir yenilik olarak görüyoruz. Bu yeniliğin gelmesiyle Cumhuriyetimiz taçlanacak ve daha da mükemmelleşecektir.

PKK ve FETÖ gibi terör unsurları başta olmak üzere, iç ve dış düşmanlarımızın karşı çıktıkları yeni anayasa değişikliği referandumuna derneğimiz “EVET” oyu verecektir.

Büyük İslam Alimi Bediüzzaman Hazretleri’nin “Eski Hal Muhal; Ya Yeni Hal, Ya Da İzmihlal” sözlerinde gerçek anlatımını bulan “Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” olmadığı takdirde, gelişen ve ışık hızı ile ilerleyen dünyada üçüncü sınıf ülke durumundan kurtulmamız mümkün değildir. Çünkü; Dünyanın en iyi, en kalabalık orkestraları bile her zaman tek şefle idare edilmişlerdir. Biz de artık çok başlılıktan kurtulup tek liderle yolumuza devam eden bir ülke olmak zorundayız.

Öyle ise; eski hali bırakıp, yeni durumla, yani “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle” yolumuza devam edeceğiz. Bu yol bizi dünya liderliğine taşıyacaktır.

Yeni Türkiye için referandumda oyumuz “EVET” tir. Aziz Milletimiz de bu önemli tarihi referandumda, yüksek bir oranda “EVET” oyları ile yeni sisteme destek verecektir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11