banner333

banner309

Genç Girişimciler: "Gün, devletimizin yanında olma günüdür"

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri 15 Temmuz günü gerçekleştirilmeye çalışılan ancak millet iradesi ve bu vatanın gerçek asker ve emniyet güçleri tarafından önlenen darbe girişimi nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Siyaset 22.07.2016, 16:50 22.07.2016, 16:55
Genç Girişimciler: "Gün, devletimizin yanında olma günüdür"
banner400

GTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Talip Durakoğlu tarafından okunan basın açıklaması:

15 Temmuz gecesi ülkemiz eli kanlı silahlı Fethullah'çı terör örgütünün darbe girişimine maruz kalmıştır. O gece eli kanlı bu terör örgütü hedef gözetmeksizin devlet kurumlarına, Yüce Türk Milletinin Meclisine ve en önemlisi sivil halkın üzerine kurşun yağdırmıştır.

Ancak; bu hain girişim milletimizin kararlı ve dik duruşu sayesinde önlenmiştir. Aziz Türk Milleti 15 Temmuz gecesi Çanakkale Destanı'nı aratmayacak şekilde yeni bir Destan yazmıştır.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi darbe heveslileri karşısında ki dik duruşlarından dolayı kutluyoruz.

Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen Emniyet görevlilerimize, şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve yüce Türk Milletine teşekkür ediyoruz.

İş dünyası olarak, darbeyi duyduğumuz ilk andan itibaren meydanlara inip demokrasiden yana olan tavrımızı ortaya koyduk.

Şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri içinde örgütlenmiş olan bu eli kanlı terör örgütünün ve bu örgüte destek verenlerin ortaya çıkarılarak Yüce Türk Adaleti önünde en ağır şekilde cezalandırılmalarını bekliyoruz.

Hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar,yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bu vesileyle halkın iradesinden başka irade tanımayacağımızı ve her ne olursa olsun hiçbir darbe girişimini kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyoruz.

Gün devletimizin yanında olma, devletimize sahip çıkma günüdür.

Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46