banner333

banner309

Destek ve Kaynak Sözü Verdi

Gümüşhane Belediye Başkanı Adayı Bedri Ağaç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez’de bir araya geldi.

Siyaset 26.02.2019, 13:54 26.02.2019, 12:56
Destek ve Kaynak Sözü Verdi
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Adayı Bedri Ağaç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez’de bir araya geldi. Görüşmeyi değerlendiren Ağaç “Gümüşhane seçimde başarılı olması beklenen iller arasında olduğu için Genel Başkanımız bize her türlü desteği hem kaynak açısından vereceğini hem de Gümüşhane’ye geleceğini söyledi” ifadelerine yer verdi.

GÜMÜŞHANE TEKRAR SOSYAL DEMOKRAT YÖNETİMLE TANIŞACAK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Ankara Genel Merkez’de bir araya gelen Ağaç, yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti. Kılıçdaroğlu’nun kendisine gerekli desteği fazlasıyla vereceğini ifade ettiğini söyleyen Ağaç “Genel Başkanımıza Gümüşhane ile ilgili bilgi verdim. Kendiside kamuoyu yoklamalarını yakından takip ediyor. Bu sene Gümüşhane ve Kelkit’ten ikisinden de çok umutlu olduğumuzu başkanımızda biliyor. Gümüşhane seçimde başarılı olması beklenen iller arasında olduğu için bize her türlü desteği hem kaynak açısından vereceğini hem de Gümüşhane’ye geleceğini söyledi” ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu’na, 38 yıl aradan sonra Gümüşhane’yi tekrar sosyal demokrat bir yönetimle tanıştıracağının sözünü verdiğini belirten Ağaç “Genel Başkanımız bana güveniyor. Ben de seçmenlerimize güveniyorum. İnşallah bunu başaracağız” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
Budak köyü 5 yıl önce
İnşAllah.Sosyal demokrasi hayatdır
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11