banner333

banner309

Cihan Pektaş, Kent Konseyinde Konuşma Yaptı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, 22 Mart 2017 Çarşamba günü Gümüşhane Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Siyaset 23.03.2017, 23:38
Cihan Pektaş, Kent Konseyinde Konuşma Yaptı.
banner400

GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ PEKTAŞ, KENT KONSEYİ’NDE “EVET” İN ÖNEMİNİ ANLATTI

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, 22 Mart 2017 Çarşamba günü Gümüşhane Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Pektaş, Kent Konseyi’nde; Başkan Hasan Pir, Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay ve Gümüşhane Kent Konseyi ve Kadın Meclisi yürütme kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

YENİ BAŞKAN AYSEL AKÇAY’I TEBRİK

Milletvekili Cihan Pektaş; Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı’na seçilen Aysel Akçay’ı yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Kent konseyi üyelerini Milletvekili Cihan Pektaş’la tanıştıran Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, yaptığı konuşmada : “Milletvekilimizin bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Milletvekili seçilmeden önce de Gümüşhane’nin her türlü derdiyle dertlenen iki milletvekilimiz Sayın Pektaş ve Sayın Akgül’le gurur duyuyoruz. Azim ve kararlılıkla Türkiye’ye örnek olacak bir birliktelik ve dayanışma ruhu ile hareket eden bu çok değerli iki milletvekilimizin ilimize yapmış oldukları güzel hizmetlerden dolayı Kent Konseyi adına kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kent konseyi üyeleriyle birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirten Milletvekili Cihan Pektaş ise şunları söyledi: “Gümüşhanemiz çağ atlıyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Bakanlarımız Gümüşhane’ye özel bir sevgi besliyorlar. Geçen haftaki Gümüşhane mitingi öncesi Zigana tüneli temel atma töreni bu sevginin bir sonucudur. Gümüşhaneliler de Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Sayın Başbakanımızı çok seviyor. İnşallah 16 Nisan tarihinde yapılacak Anayasa referandumunda da Gümüşhane yine Türkiye’de rekor kıracaktır. Bu sonuçlardan sonra inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı da tekrar Gümüşhane’ye getireceğiz. Gümüşhaneli hemşerilerimin bu millet ve devletin geleceği için “EVET” diyerek çok önemli bir tarihi görev ifa edeceklerine inanıyorum. AK Parti iktidarları döneminde Gümüşhane’de çok büyük yatırımlar yapıldı. Ulaşım, sulama, içme suyu, turizm, dere ıslahları başta olmak üzere hemen hemen her alanda çok büyük yatırımlar, yapıldı. Ve yapılmaya devam ediliyor. Valimiz Sayın Okay Memiş’le sürekli istişare ediyoruz. Valimiz çok aktif ve çok çalışkan. İnşallah kısa süre içinde köylerimizin tüm asfaltlarını tamamlamış olacağız. Gümüşhane Milletvekilimiz Osman Akgül Abimle inşallah Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere daha çok hizmetler yapmak istiyoruz. Sizlerden de özellikle Referandumda “EVET” oylarınızla Türkiye rekoru kırmanızı istiyoruz. Çünkü “EVET” demek, istikrar demektir. İstikrar ise kalkınma demektir. Gümüşhane’nin de Türkiye’nin de kalkınması “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” yle daha kolay ve daha hızlı olacaktır” dedi.

AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDEN GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİNE TEŞEKKÜR

Gümüşhane Kent Konseyi’nin 17 Ekim 2016 tarihinde düzenlediği “Millet Devletine Teşekkür Ediyor” programı ile AK Parti Genel Merkezi’nce düzenlenen “Yılın Sivil Toplum Farkındalık” ödülleri çalışmasına katılan Gümüşhane Kent Konseyi’ne AK Parti Genel Merkezi’nce gönderilen teşekkür belgesini inceleyen Milletvekili Cihan Pektaş; bu başarılı çalışmadan dolayı Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir’i ve Kent konseyi üyelerini tebrik etti.

Milletvekili Pektaş’ın Kent Konseyi ziyaretine AK Parti Gümüşhane teşkilatından İl Başkan Yardımcısı Ahmet Tanguroğlu, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mikdat Zengin, Kadın Kolları İl Başkanı Şükriye Orhan Karabulut ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Özer katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59